Cât a costat nunta Andei Adam cu Yosif Mohaci. Suma e astronomică, doar aranjamentele florale au fost 50.000 de euro

de: Andrei Simion
30 06. 2024

Anda Adam și Yosif Mohaci au făcut, sâmbătă, 29 iunie 2024, nuntă mare și sclipitoare în Capitală. Cei doi soți nu au ținut cont de bani atunci când și-au organizat cununia religioasă și petrecerea grandioasă. Sumele cheltuite sunt astronomice, doar aranjamentele florale au costat în jur de 50.000 de euro!

Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă de lux în Capitală

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios la Mănăstirea Cașin din București, unde artista și-a făcut apariția într-o rochie de mireasă demnă de o regină. Coroana de pe cap a fost cu pietre prețioase, iar trena lungă a cântărit câteva kilograme. Vedeta a avut lacrimi în ochi în biserică și nu numai, emoțiile fiind foarte mari. La nunta ei au participat prietenii apropiați, rudele, printre care și mama ei venită din Statele Unite, dar și Evelin, fiica vedetei.

Anda Adam nu s-a uitat la bani când a venit vorba de organizarea nunții sale, așa că a organizat o petrecere în valoare de sute de mii de euro! Blondina a scos bani grei din buzunar pentru marele eveniment, care a avut meniu de lux și decor de vis, iar atmosfera a fost întreținută de artiști renumiți, plătiți regește! Doar Tzancă Uraganu cere 15.000 de euro pentru câteva ore de cântat. De altfel, la nuntă au făcut show și Oana Radu, dar și Florin Salam, care nu se prezintă la nunți sau botezuri fără 20.000 de euro.

Aranjamentele florale au costat cât o garsonieră în București

În plus, Anda Adam și-a dorit ca localul de nuntă să aibă florile ei preferate, așa că 12 tiruri pline cu aranjamente florale i-au încântat pe miri și invitați. Potrivit Ciao, aranjamentele florale au costat în jur de 50.000 de euro! Așadar, florile de la nunta Andei Adam cu Yosif Mohai au costat cât o garsonieră în București:

„Anda este foarte pretențioasă, așa că a apelat la o echipă de organizatori de evenimente pentru a se ocupa de toate detaliile, au fost mai mulți oameni implicați. Academia de flori Buftea Events s-a ocupat de tot ce a însemnat flori, care au costat 50.000 de euro. Au fost 12 tiruri cu flori, hortensii, bujori și trandafiri”.

La aceste sume se adaugă cele două rochii de mireasă, una mai spectaculoasă ca alta, pentru care Anda Adam a plătit zeci de mii de ero. La biserică, vedeta a purtat o rochie grandioasă, de 25 de kilograme, iar seara, la petrecere, s-a schimbat într-o rochie crem, cu volane, care i-a venit de minune (vezi GALERIA FOTO).