Câștigătorul Emil Rengle s-a făcut de râs la America`s Got Talent. Ce s-a întâmplat în prima fază a competiției

Autor: Chivu Ana - 15:41, 29 ian. 2020
Emil Rengle s-a făcut de râs la America's Got Talent. Ce s-a întâmplat la renumitul concurs?

Emil Rengle a pășit cu încredere pe marea scenă de la America’s Got Talent. Din păcate, lucrurile n-au fost atât de bine pe cât se aștepta cunoscutul dansator. Care au fost concluziile juraților despre vedeta noastră și cum s-a făcut de râs?

Emil Rengle, concurent la America`s Got Talent. Cum s-a făcut de râs?

Fanii lui Emi Rengle abia așteptau să-l vadă dansând pe marea scenă de la America’s Got Talent. Din păcate, deși toată lumea se aștepta ca totul să fie un real succes, dansatorul nostru nu a fost pe placul juraților. Cele patru vedete internaționale au avut păreri împărțite în ceea ce-l privește, iar la final artistul nostru s-a ales doar cu doi de Da. Pentru a putea trece în etapa următoare, acesta ar fi trebuit să ia cel puțin 3 de DA.

Emil Rengle nu a avut succes la America's Got Talent
Emil Rengle nu a avut succes la America’s Got Talent

Amintim că filmările pentru concursul aferent au avut loc în luna octombrie a anului trecut, dar abia luna aceasta au fost difuzate. Deși românii au părut încântați de prestația lui Rengle, Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum şi Alesha Dixon nu au văzut potențialul uriaș al acestuia. „Îmi place de tine, îmi place mesajul pe care-l transmiţi, dar ca să fiu sincer, momentul tău nu se poate ridica la nivelul celor mai bune”, i-a spus Cowell, după reprezentaţie.

„Uneori viaţa îţi spune Da, alteori îţi spune Nu „

„Uneori viaţa îţi spune Da, alteori îţi spune Nu şi uneori îţi mai dă şi un X … sau două. A fost rândul meu să încasez X-urile de data aceasta şi sunt aici să vă spun că nu este chiar atât de rău. De fapt, nu e rău deloc. Nimic niciodată nu este bun sau rău. Este o experienţă prin care navigăm şi eu aleg mereu să navighez cu bucurie, cu dans, cu joacă, să învăţ şi să cresc. Creştem cel puţin la fel de mult, dacă nu mai mult din eşecuri, decât din succese”
Emil Rengle

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI