Câștigător Românii au Talent 2022. Surpriză uriașă după voturile publicului

Câștigător Românii au Talent 2022. Surpriză uriașă după voturile publicului
Câștigător Românii au talent 2022: reacția celui mai talentat participant

Românii au talent 2022 și-a găsit câștigătorul! Fanii show-ului de la Pro TV au așteptat nerăbdători să vadă cine pune mâna pe marele premiu în sezonul cu numărul 12. Iată că așteptarea a luat final, iar cel mai talentat a reușit să impresioneze juriul și publicul. Participantul care a ajuns rapid la inima celor de acasă a rămas fără reacție atunci când a văzut că munca lui a fost apreciată pe deplin. Iată ce gest a făcut!

Românii au talent 2022: reacția câștigătorului

Românii iubesc emisiunile de tip concurs, iar unul din proiectele preferate este de departe ,,Românii au talent”. Sezonul cu numărul 12 a promis multe surprize, iar organizatorii s-au ținut de cuvânt și i-au lăsat pe telespectatori fără cuvinte.

Prima ediție a avut loc pe 4 februarie, iar luni la rând fanii show-ului au stat în fiecare vineri în fața micilor ecrane. Finaliștii de anul acesta au fost: X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Surpriză uriașă

Cel care a câștigat premiul de Originalitate în valoare de 10.000 de euro a fost chiar Darius Mabda, antrenat de Oana Ioniță, celebra Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Cu toate că în finală au ajuns cei mai buni, doar unul a putut să plece acasă cu marele premiu.

Mai exact, este vorba despre dansatorul menționat anterior, care a rămas fără cuvinte în momentul în care Pavel Bartoș i-a întins și marele premiu. Toți participanții au venit pe scenă să îl felicite pentru reușita sa, mai cu seamă că la începutul serii a luat și suma pentru Originalitate.

Surpriza din seara cea mare a fost Laura Bretan, fostă câștigătoare a show-ului. Aceasta a reușit să ridice publicul în picioare de la primele note. Ea a deschis votul și le-a urat concurenților mult noroc.