Căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre, nerecunoscută de ÎPS Teodosie. Care este motivul

de: Bișinicu Andreea
03 06. 2022

Abia s-a însurat și necazurile au început pentru Florin Salam. Celebrul „rege al manelelor” a primit o nouă lovitură, după ce a aflat că mariajul său cu Roxana Dobre nu ar fi recunoscut de ÎPS Teodosie. Care este motivul și ce detaliu ar fi fost ignorat în timpul cununiei.

De ce ÎPS Teodosie nu recunoaște căsătoria dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Florin Salam s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Roxana Dobre, după o relație de 8 ani de zile, în care rodul iubirii lor s-a concretizat în venirea pe lume a celor trei copii pe care cei doi îi au împreună. Cei doi logodnici au decis să își pună pirostriile într-un cadru feeric, ca de basm, la malul mării.

Inițial, Florin Salam și frumoasa lui parteneră și-au dorit să-și unească destinele în Dubai în 2020, însă planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus și moartea fulgerătoare a fratelui artistului.

Deși petrecerea de nuntă a avut loc într-un cadru splendid, la clubul Nuba din stațiunea Mamaia, iată că o veste neașteptată a umbrit fericirea proaspeților însurăței. Se pare că Biserica Ortodoxă nu recunoaște cununia religioasă a celor doi.

Motivul pentru care Înalt Prea Sfințitul Teodosie nu le-a dat binecuvântarea este pentru că nunta a fost făcută miercuri, considerată zi de post în calendarul creștin ortodox.

Asta nu este tot. Conform Antena Stars, cununia religioasă ar fi avut loc într-o altă biserică decât cea scrisă pe invitația de la nuntă. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat în lăcașul unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur o biserică.

Câți bani ar fi dat Jador la nunta lui Florin Salam

Roxana Dobre a purtat o rochie de mireasă albă, lungă până-n pământ, cu trenă și un voal delicat, o ținută elegantă care i-a complimentat silueta de fotomodel, după cum au surprins-o fotoreporterii impact.ro.

Florin Salam nu s-a dezis de la dulcele-i stil caracteristic și a asortat o pereche de ochelari de soare negri la costumul său de ginerică, în valoare de 300 de euro. Nici mocasinii Gucci din picioare nu au trecut neobservați, pantofii mirelui costând în jur de 700 de euro.

Ceasul pe care Florin Salam a ales să-l poarte în ziua nunții sale pare a fi un Audemars Piguet, accesoriu ce poate ajunge să valoreze 60.000 de euro.

Jador s-a numărat printre invitații de seamă ai nunții lui Florin Salam, acolo unde apropiați de-ai cântărețului spun că ar fi lăsat un dar de 2.000 de euro la masă.