Căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a fost confirmată. Informații de ultimă oră

Totul despre căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Cine i-a dat de gol

Dacă până acum erau doar speculaţii, căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a fost confirmată chiar de către Claudia Pătrășcanu. Fosta soţie a afaceristului a spus tot despre ştirea momentului în showbiz-ul românesc.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, la un pas de nuntă

Dacă în urmă cu o săptămână susţinea că afaceristul este, în acte, soţul ei, iată că Claudia Pătrășcanu spune  acum totul despre căsătoria dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Conform cântăreţei, bărbatul aşteaptă să se finalizeze procesul pentru a fi un bărbat liber.

”Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat. Iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum. Ei sunt importanţi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Mai mult, aceasta susţine că îşi doreşte ca tatăl copiilor ei să fie fericit alături de logodnica lui. De asemenea, Claudia speră ca războiul legat de cei doi băieţi să se termine şi totul să rămână o amintire urâtă.

”La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea. Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”, a mai adăugat artista.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, vacanță exotică împreună

Proaspăt întorşi dintr-o vacanţă de vis în Maldive, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au planuri mari de nuntă. Se pare că cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap şi au decis să facă pasul cel mare. Desigur, până când afaceristul nu va divorţa de Claudia Pătrăşcanu, acest lucru nu va fi posibil.

“Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce şcoli vor urma. Pentru că din salariul tău de 2000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Raiul tău înseamnă această viață, Gabi Bădălău. Nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consilierea parentală. Tot pentru binele copiilor noștri?”, a scris Claudia Pătrășcanu, zilele trecute, pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI