Casa lui Cheloo de la Breaza e simplă rău. Cum arată locuința unde juratul iUmor s-a refugiat și de ce

Casa lui Cheloo de la Breaza e simplă rău. Cum arată locuința unde juratul iUmor s-a refugiat și de ce
Cheloo este pasionat de rap și mașini

Unul din jurații ”iUmor”, Cheloo, pe cât de celebru este, se pare că trăiește pe-atât de simplu. Recent aflam ce face cu banii pe care celebrul jurat îi primește de la Antena 1. Îi bagă în mașini de curse. De cealaltă parte, a investit o sumă frumușică în casa sa de la Breaza. Dar s-ar putea ca fanii să aibă o mare surpriză, când vine vorba de casa vedetei.

Cheloo pasionat de rap și mașini

Toată lumea știe ce este Cheloo, din punct de vedere muzica. Devenea cunoscut odată cu lansarea proiectului Paraziții, în 1994. Ulterior a reușit să scoată și solo câteva albume care s-au vândut foarte bine. Din 2013, a lăsat studioul de înregistrări pentru X-Factor, ca mai apoi să devină jurat la ”iUmor”.

A devenit o prezență permanentă a show-ului concurs de umor, alături de Delia și Mihai Bendeac. În afară de muzica și aparițiile tv, Cheloo se ocupă și cu mașinile de curse. Mai exact, este pilot de curse off road, participând des la astfel de competiții. Juratul ”iUmor” a recunoscut că este o mare pasiune de-a sa.

”Îmi plac multe maşini. Mai exact, cele 4×4. Nu-mi plac maşinile care se târâie pe burtă. Nu mă impresionează un BMW Seria 6 sau un Lamborghini ori un Maserati.

Cele care-mi plac îmi plac atât de mult, că nici nu ştiu să le scriu numele corect. Mă simt bine în maşina mea”, spunea Cheloo de la Paraziții.

Vedeta trăiește simplu în casa sa de la Breaza

La o vedetă de calibrul lui Cheloo te-ai aștepta să aibă vile, mașini și alte chestii scumpe. Fanii ar putea să fie dezamăgiți să afle că nu este chiar așa. Are o casă la Breaza, dar nu este ceea ce poate uni ar crede. Casa vedetei este una foarte simplă, ba mai mult, este retrasă de restul lumii.

Deși, aparent, are o căsuță mare și o curte primitoare, Cheloo nu le are cu agricultura. În urmă cu ceva vreme Cheloo alegea să se retragă departe de zgomotul Bucureștiului, de pe Bulevardul Iancului, unde avea un apartament. În afară de asta, decizia a venit și în urma divorțului.

Astfel că celebrul Cheloo, pe numele lui real Cătălin Ștefan Ion, de 36 de ani, a cumpărat o casă ceva mai veche pe care a recondiționat-o și a adus-o la ceea ce este astăzi. Trăiește simplu și în liniște la Breaza, în casa lui simplă și departe de lumea dezlănțuită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI