21 sept. 2021 | 06:49

Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni îngrozitoare”

News
Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19:
Carmen Tănase, despre vaccinarea și testarea anti-Covid-19

Carmen Tănase își păstrează cu vehemență poziția de cetățean care refuză să se vaccineze și să se testeze anti-Covid-19. Conștientă de riscurile pe care și le asumă, actrița a dezvăluit recent că este foarte împăcată cu decizia sa, oferind și câteva argumente în acest sens.

Carmen Tănase, despre pașaportul verde

Invitată în emsiunea “Sinteza Zilei”, Carmen Tănase a fost întrebată ce va face dacă se va impune pașaportul verde în toate orașele, după ce Timișoara a devenit primul oraș în care va exista această condiție. Actrița, care a fost mereu împotriva acestui trend al vaccinării, susține că va lupta cât va putea pentru dreptul ei, iar atunci când nu se va mai putea, se va conforma și vas ta izolată.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal, pentru că încă mai pot din punct de vedere legal și vorbesc strict în numele meu.

După care dacă nu se va mai putea și se va da o lege organică în Parlament așa cum s-a dat în Franța și în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a explicat aceasta.
De ce nu crede în testare

În cadrul aceleiași emisiuni, Carmen Tănase a declarat că nu crede în testarea anti-Covid-19 dintr-un motiv foarte clar: aceasta l-a ascultaa pe însuși inventatorul acestei tehnologii care susținea că tehnologia PCR a fost creată pentru cercetare și nu pentru a pune un diagnostic.

„Pentru că întâmplător l-am văzut acum un an și ceva, un an și jumătate pe însuși inventatorul aceste tehnologii Real Time PCR care spunea într-un interviu, înainte de a muri desigur, într-un interviu pe înțelesul tuturor de ce acest test, sau tehnologia asta pe care inventat-o nu poate pune un diagnostic.

Ea a fost inventată pentru altceva, pentru cercetare, pentru altceva și nu cred în rezultatul real al acestui test.

Şi m-am săturat de atâția șmecheri care s-au umplut de bani, au devenit milionari în timpul acestei pandemii și eu personal nu vreau să bag bani în buzunar acestor șmecheri”, a spus Carmen Tănase.

“Eu ascult autoritățile și mă uit la specialiști”

Actrița a fost, de asemenea, întrebată ce va face dacă lumea o va critica pentru faptul că a ieșit din rând și și-a impus propriile sale limite.

“Am devenit foarte calmă, nu mai sunt furioasă, mi-am asumat în totalitate lucrul acesta. Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină.

Din întâmplare, am intuit din capul locului, apoi m-am și informat și am văzut, am ascultat foarte mulți specialiști care, din păcate, sunt banați, sunt interziși. Oameni care sunt întradevăr cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat cărți, care au publicat în reviste de specialitate care spun cu totul altceva și de care nu se ține seama. Eu la specialişti mă uit. Eu ascult sfatul autorităţilor şi mă uit la specialişti”, a dezvăluit Carmen Tănase.

Vor exista proteste în România?

Deși în alte țări se practică, în România nu crede că vor exista astfel de proteste, în ciuda faptului că libertățile cetășeanului sunt îngradite rapid și abuziv. Ca motiv, actrișa consideră că nivelul nostru de reacții a fost testat și nu au existat rezultate potrivit cărora ne luptăm prea mult pentru drepturile noastre.

„Pănă acum s-a testat nivelul de prostie al populației globului şi s-a cam lămurit grupul acesta care conduce această operațiune teroristă cam despre este vorba în fiecare ţară. După aceea va începe jihadul”, a explicat aceasta, potrivit antena3.

„Este o boală cu un PR agresiv”

Carmen Tănase susține că nu mai crede în amenințările autorităților, care avertizează de luni bune vizavi de posibile consecințe, în condițiile în care această boală cu PR agresiv nu așteaptă. În plus, actrița se revoltă împotriva obligativităii impuse și a contradicțiilor pe care autoritățile le trnamsit încă de la începutul pandemiei.

„Nu am cum să cred lucrurile astea. Nu am cum. Este o boală cu un PR agresiv. O boală care într-adevăr ucide oameni la fiecare pas nu mai are timp cineva să îi facă un asemenea PR. Ori eu văd de un an şi jumătate PR, PR, PR. E ca un fel de toacă, în continuu la radio la televiziune poartă mască, fă aia, dacă nu porţi mască mori, dacă nu te vaccinezi, dacă nu te imunizezi, nişte minciuni îngrozitoare.(…)

Nu mai amenința că omul o să facă împotrivă, este o chestie de psihologie simplă. Nu se spune adevărul. Oamenii s-au contrazis. Faucci s-a contrazis de 700 de mii de ori, nicio problemă s-a mers mai departe(…) Ne-am întors total cu fundul în sus. Este o societate din care cred că nu mai vreau să fac parte”, a mai spus actriţa Carmen Tănase.

 

PlaySport
Fosta „Prințului”, adevărul despre relația cu bărbatul părăsit de soție pentru Borcea: „E prezent de 15 ani”
Ego.ro
ȘOC! Anamaria Prodan, dezbrăcată la 51 de ani. NU mai știe de rușine, imagini INTERZISE
Digi24
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Cancan.ro
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Romania TV
BREAKING NEWS! Tragedie la Miami! A murit în urmă cu puțin timp! Vestea șocantă primită de Simona Halep!
Capital.ro
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
EVZ.ro
Iubitul Aryney Sabalenka a fost ucis la Miami Open, unde se află și Halep
Adevarul
Cum sunt săpate tunelurile din vestul României. Trenurile vor circula cu 160 km/h prin munte VIDEO
BZI.ro
Pescobar a înlocuit-o pe Larisa cu… Larisa! Ea este noua şefă de la Taverna Racilor!
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Antena 1 a dat de pământ cu Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea. Ce s-a întâmplat în prima ediție a noului "Chefi la Cuțite".
Redactia.ro
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Digi24
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Decizie greu de înțeles la PRO TV. E vizată una dintre cele mai urmărite emisiuni
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
BZI.ro
Lovitură pentru cei care vor să cumpere mașini SECOND-HAND. Ce s-a discutat în spatele ușilor închise
Capital.ro
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024. ANM a anunțat când se încălzește în România
Antena 3
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Adeverințe pentru BANI ÎN PLUS la pensie. Pensionarii iau cu asalt Casele de Pensii
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro