Carmen şi Klaus Iohannis, fotografiaţi într-o ipostază rară. Gestul intim pe care l-au făcut în public. Foto

de: Ioana Bucur
24 05. 2024

This browser does not support the video element.

Ipostaza rară în care au fost fotografiați Carmen și Klaus Iohhanis a stârnit un val de reacții în mediul online. Ce au ales românii să le transmită președintelui și Primei Doamne.

Carmen şi Klaus Iohannis, mereu împreună

Din momentul în care Klaus Iohannis a fost ales de români pentru primul mandat la Palatul Cotroceni, viața cuplului s-a schimbat complet. Cu toate că ar fi putut să se mute împreună cu soțul său în Capitală, bucurându-se de statul de Primă Doamnă, Carmen Iohannis a ales să rămână la Sibiu, unde predă în continuare elevilor Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din oraș.

În ciuda faptului că sunt despărțiți de aproape 300 de kilometri, își sunt alături în cele mai importante momente. Carmen Iohannis îl însoțește pe șeful statului în fiecare deplasare peste granițele țării, în calitate de reprezentanți ai României, iar imaginile ce îi surprind împreună sunt mereu intens analizate și dezbătute în spațiul public – de la alegerile vestimentare până la gesturi.

Cu toate că sunt soț și soție de aproape patru decenii, micile dovezi de iubire încă există între cei doi. Cu ceva timp în urmă, au fost fotografiați într-o ipostază rară: sărutându-se, în timpul unui eveniment.

Cuplul a fost surprins într-o ipostază rară

De fapt, Carmen și Klaus Iohannis sunt adesea surprinși ținându-se de mână, chiar și în timpul vizitelor oficiale, deşi în anumite momente şi locuri acest lucru este interzis conform protocolului.

Fotografia, publicată de Turnul Sfatului, a stârnit la vremea respectivă un val de reacții în mediul online:

„Sunteti o pereche foarte frumoasa !! Sunt convinsa ca nimic nu va va stirbi armonia familiei ! Ramneti asa si aratati romanilor cat mai mult si mai des ce inseamna o familie unde iubirea, dragostea, respectul, intelegerea si sustinerea sunt la ele acasa ! Va respect si va tin pumnii!”, „Sunteti o pereche foarte reusita!!!!”, „Va respect foarte mult!”, „Emoționant” – sunt doar câteva dintre mesajele trimise de români.

Te-ar putea interesa și: Val de critici după ce Klaus Iohannis a apărut așa pe internet: “Vă lăudați toți”. Cum a fost surprins președintele României

Mesajul președintelui pentru români

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegeri, Klaus Iohannis a amintit cât de importantă este prezența la vot, deoarece „democraţia funcţionează cu alegeri şi fiecare dintre noi, ca şi cetăţean, avem ceva de spus şi acel ceva îl facem prin vot”.

”Eu cred că este foarte important să meargă să voteze, întotdeauna acesta este lucrul cel mai important, democraţia funcţionează cu alegeri şi fiecare dintre noi, ca şi cetăţean, avem ceva de spus şi acel ceva îl facem prin vot”, a spus preşedintele, la finalul unei vizite în Piatra Craiului.

Te-ar putea interesa și: Lovitură pentru Carmen şi Klaus Iohannis. Este vorba de mulţi bani care trebuie recuperaţi de către stat