Carmen Iohannis, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă Prima Doamnă într-o pădure de lângă Sibiu

de: Andrei Simion
26 06. 2023

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a fost de nerecunoscut la un eveniment organizat lângă Sibiu. Soția președintelui Klaus Iohannis a renunțat la ținutele elegante cu care i-a obișnuit pe români. Criticată deseori pentru articolele vestimentare pe care le poartă când apare în spațiul public, iată că în ipostazele actuale este aproape imposibil de deosebit.

Carmen Iohannis, de nerecunoscut

Când vine vorba despre Carmen Iohannis, putem spune fără niciun fel de reținere că se face remarcată în spațiul public prin ținutele vestimentare pentru care optează. Prima Doamnă a României obișnuiește să poarte rochii sau fuste elegante, uneori extravagante prin culoare și nuanță. Are deseori apariții controversate.

Carmen Iohannis a stârnit numeroase dezbateri și discuții în spațiul public privind ținutele sale. Designerii și creatorii de modă au criticat-o deseori pentru hainele pe care alege să le poarte. Nu o dată soția președintelui Klaus Iohannis își modifică articolele vestimentare cumpărate de la case de modă pentru a le da forma pe care o dorește ea.

Deși de regulă Prima Doamnă a României apare în spațiul public îmbrăcată elegant, iată că de aceasta dată a fost surprinsă într-o ținută sport. Carmen Iohannis a fost fotografiată într-o pădure de lângă Sibiu, unde activează ca profesoară, îmbrăcată într-o pereche de blugi de culoare albastră, cu un tricou sau maletă roz și o geacă albastră.

La capitolul încălțăminte, a optat pentru adidași albi. Dacă ai vedea-o așa pe stradă, nici nu ai recunoaște-o. Nu e nevoie să îți spunem noi mai multe, fiindcă imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol vorbesc de la sine. Din materialele foto putem presupune că, cel mai probabil, Carmen Iohannis a mers într-o pădure de lângă Sibiu cu elevii săi.

„Verdele crud cu noi și în inimile noastre!”

Prima Doamnă a României este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și are o vechime în învățământ de aproape 40 de ani. În prezent, activează și ca dirigintă, astfel încât are în atenția sa mai mulți elevi. Împreună cu aceștia, s-a implicat în numeroase activități extrașcolare.

Cel mai probabil, așa s-a întâmplat și în cazul de față. Din detaliile fotografiilor publicate de Carmen Iohannis se poate înțelege că aceasta a mers împreună cu elevii săi, în luna mai, într-o deplasare la pădure. Se întâmpla în așa-numită săptămână Școala altfel.

„Școala altfel… verdele crud cu noi și în inimile noastre!”, a notat Carmen Iohannis în dreptul fotografiilor publicate pe pagina sa oficială de Facebook.

Amintim că, recent, soția președintelui Klaus Iohannis a fost implicată într-un scandal major, fiind surprinsă purtând bijuterii în valoare de peste 12.000 de euro la un eveniment organizat în Germania. Administrația Prezidențială a explicat că accesoriile au fost purtate pentru a promova creatorii români, fiind returnate imediat după revenirea în țară.