Carmen Iohannis, ce drame dureroase. Prin ce a trecut soția președintelui, este oribil

Carmen Iohannis ascunde o sufertință, în spatele zâmbetelor

Carmen Iohannis, prima doamnă a României, a trecut prin momente grele. Deși elegantă și cu zâmbetul mereu pe buze, prima doamnă a Românieie, are câteva drame personale. Puțini știu de ele, iar cei care au decis să vorbească au numai cuvinte de laudă la Președintelui Iohannis.

Carmen Iohannis ascunde o sufertință, în spatele zâmbetelor

Carmen și Președintele Klaus Iohannis sunt împreună din 1983, Iohannis având la momentul căsătoriei 24, iar Carmen Iohannis 22 de ani. În toți acești ani, spun apropiații cuplului prezidențial, cei doi au fost foarte apropiați de familia soției.

Părinții viitoarei prime doamne, Carmen Iohannis, aveau de obicei numai cuvinte de laudă la adresa lui Klaus Iohannis. Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro , o apropiată a familiei a povestit despre dramele acesteia.

Conform femeii, Carmen Iohannis a suferit adevărate drame în mai puțin de 6 ani. În 2010 venea primul moment dramatic când, în urma unor complicații, tatăl lui Carmen Iohannis avea să înceteze din viață.

”Tatăl lui Carmen, unchiu’ Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare aşezat şi bogat, muncea de dimineaţă până seară. S-a îmbolnăvit rău de la tratarea pieilor şi au fost nevoiţi să-i scoată un plămân, dar a trăit apoi până la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea şi nouă că a jucat fotbal în tinereţe, era fruntea satului pe teren!”, a povestit Tanti Doina

La șase ani de la dispariția tatălui, din nefericire se ajunge la ceeași situație. Dar de data asta era vorba de mama acesteia. Dincauza vârstei, dar și a unor probleme de sănătate, în 2016, Carmen Iohannis avea să-i spună la revedere și mamei sale.

”Mătuşa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe”

Momentele de cumpănă din viața primei doamne a României, au fost puține, dar pline de încărcătură emoțională.  Mergând mai departe, aceeași Tanti Doina, o apropiată a familie, a mai povestit despre profeția mătușii sale în ceea ce-l privește pe Klaus Iohanis. Femeia spune că o mătușă de-a ei i-ar fi prezis că va ajunge în postura în care se află astăzi.

”Mătuşa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe… Acum e la Sibiu, are grijă Carmen de ea, e şi bolnavă, deh, că la bătrâneţe. Carmen a angajat două femei care stau mereu cu ea, să nu-i lipsească nimic, să se îngrijească de ea!”, a mai povestit Tanti Doina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI