09 iun. 2023 | 22:19

Carmen Harra, dezvăluiri incredibile despre moartea lui Stephan Pelger. Ce l-ar fi așteptat în 2024

Monden
Carmen Harra, dezvăluiri incredibile despre moartea lui Stephan Pelger. Ce l-ar fi așteptat în 2024
Carmen Harra, dezvaluiri incredibile dupa moartea lui Stephan Pelger

Carmen Harra vine cu noi vești în cazul morții tulburătoare a celebrului creator de modă, Stephan Pelger. Se pare că anul 2024 ar fi venit cu schimbări pentru el. Ce ar fi prezis vedeta.

Cifra destinului a lui Stephan Pelger

În urmă cu o zi, celebrul designer a fost găsit fără suflare în atelierul său. Această veste a întristat toți iubitorii de artă, de modă, și nu numai. Problemele psihice, depresia cruntă cu care se lupta de ani de zile, dar și problemele financiare care au început să apară, l-au făcut pe creatorul de modă să recurgă la un gest necugetat.

Potrivit impact.ro, clarvăzătoarea Carmen Harra, spune că, pe Stephan Pelger îl aștepta o viață mai longevivă decât cea a Tinei Turner, care a decedat la 83 de ani.

Carmen Harra a mărturist că nu era momentul să părăsească această lume acum, pentru că urmau mulți ani în care ar fi fost cu adevărat împlinit și toate problemele pe care le avea i s-ar fi rezolvat.

,, El avea codificarea 8 și totodată un careu de 8, de trei ori 8, născut într-o zi de 8 și a plecat tot într-o zi de 8, la aproape 44 de ani, care înseamnă, redus la o cifră, tot 8.

Toți putem alege când să plecăm din această lume, iar el se pare că asta a făcut pentru că, numerologic, era longeviv, ar fi trăit mai mult decât Tina Turner.

La acest deznodământ au contribuit problemele lui psihice, despre care a tot spus public, care l-au împiedicat să găsească echilibrul emoțional care sa îl motiveze să trăiască.

Totodată, a avut multe lecții de viață, pe care nu a reușit să le învețe și asta a contribuit la acest deznodământ dramatic. Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Carmen Harra pentru impact.ro.

2024, anul care i-ar fi readus succesul lui Stephan Pelger

Clarvăzătoarea susține că anul 2024 l-ar fi făcut pe celebrul designer să renască și l-ar fi adus pe culmile succesului. Astfel, problemele financiare nu ar mai fi existat, iar liniștea interioară, de care ar fi avut nevoie, i-ar fi fost redată.

,,El urma să intre în anul personal 8, când împlinea 44 de ani, un an în care i s-ar fi deschis multe uși și urma să aibă un câștig material însemnat.

Cei codificați cu 8 sunt guvernați de energia lui Saturn, planeta karmei. Sunt foarte muncitori și ating succesul. De altfel, sunt foarte atașați de material și de bani”, a continuat Carmen Harra.

Citește și: Ultimele mesaje vocale înregistrate de Stephan Pelger, înainte să-și pună capăt zilelor. Cine este femeia cu care a vorbit înainte de a muri

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro