Carmen Harra a dat verdictul. Cine va fi viitorul președinte al SUA: “Zarurile au fost aruncate”

de: Ștefan R. Apostol
13 09. 2024

Anul în care ne aflăm a fost unul al alegerilor, în mai toată lumea. Surprize au fost, având în vedere ascensiunea partidelor de extremă în Europa, cel puțin. Dar, spre final vor fi alegeri prezidențiale, atât în România, cât și în SUA, iar Carmen Harra a dat verdictul. Celebra clarvăzătoare a anunțat cine va fi viitorul președinte al SUA, spunând că, de fapt, „Zarurile au fost aruncate”.

Carmen Harra a dat verdictul, știe cine va fi viitorul președinte al SUA

În acest an, extrem de greu din punct de vedere politic, vor fi alegeri prezidențiale în SUA. După ce actualul lider amerinca, Joe Biden își anunța retragerea, destul de previzibilă a fost propunerea actualului vicepreședinte Kamala Harris pentru a candida.

După o perioadă de redresare, republicanii cădeau cu toții de acord că Harris este cea mai bună opțiune în fața candidatului democrat Donald Trump, care a continuat să domine Partidul Republican.

Astăzi, conform unor sondaje, și mai ales după dezbaterea publică a celor doi, Kamala Harris a crescut vertiginos în rândul republicanilor din majoritatea statelor americane, în timp ce Donald Trump este nevoit acum să-și schimbe strategiile politice.

Cu toate astea, au început să se facă și previziuni asupra viitorului lider de la Casa Albă, iar în acest sens, inclusiv Carmen Harra a dat verdictul, spunând că știe cine va fi viitorul președinte al SUA.

În opinia sa, „Kamala a fost din multe puncte de vederii în topul discuției și l-a bătut cu propriile teme, cu propriile argumente”, ceea ce ne face să înțelegem că ea ar putea deveni cel mai puternic om de pe planetă.

Carmen Harra: „Zarurile au fost aruncate”

Mergând mai departe cu previziunile, Carmen Harra a ținut să reamintească faptul că 2024 este considerat a fi Anul Dragonului, iar în cazul vicepreședintelului american, „este Dragon (n. red.: în zodiacul chinezesc) și nu poți niciodată să bați pe cineva Dragon în Anul Dragonului.”, mai spune Carmen Harra.

„Eu am spus la un podcast făcut de Comedy Central, în februarie, și m-au întrebat între Biden și Trump cine ajunge și am zis că niciunul.

Am zis că ăsta e un an feminin în care Trump trebuie să meargă contra unei femei, nu contra unui bărbat. În februarie nu se știa că dispare Biden, nimic în genul ăsta.

(…) Dacă o luăm spiritual, ea câștigă în fața lui. Nimeni nu se gândește că 2024 e an feminin, are energie feminină. Femeia e avantajată în fața bărbatului.”, a mai spus Carmen Harra, conform România TV.

Alți clarvăzători spun că Donald Trump va fi următorul președinte al SUA

Dincolo de ocean, alți clarvăzători, poate mai inspirați, sau nu, vorbesc despre revenirea lui Trump la Casa Albă, unii mergând până acolo și afirmând că Donald Trump va fi următorul președinte al SUA datorită semnului său solar puternic

De asemenea, au prezis că o tentativă de asasinat asupra lui Trump a fost doar începutul și că ar putea urma și alte asemenea situații în viitorul apropiat.

O altă clarvăzătoare, Amy Tripp, a devenit virală pe internet pentru că a profețit data exactă la care Biden se va retrage din cursa prezidențială. Noua sa profeție susține că Trump va fi următorul președinte al SUA, însă cariera sa va fi imprevizibilă.

În exclusivitate pentru New York Post, Tripp a declarat: „Uranus se află pe mijlocul cerului [lui Trump], ceea ce arată … imprevizibilitatea carierei și obiectivelor sale”.