Carmen Brumă revine la TV! Ce emisiune va avea iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă revine spre micile ecrane. Partenera lui Mircea Badea este cunoscută pentru disciplina sa când vine vorba despre alimentație și fizic. De altfel,e are o siluetă perfectă, pe care și-a menținut-o și după naștere. Despre secretele sale, Carmen Brumă a vorbit în repetate rânduri și a pus accent întotdeauna pe echilibru, în toate aspectele vieții.

Carmen Brumă, din nou pe micile ecrane

Acum, vedeta intră din nou pe micile ecrane. Carmen Brună revine la Antena 1 și alături de Ana Barbu va face parte din echipa MediCOOL, în care mai nou sezon al emisiunii care va avea premiera curând.

Gazda emisiunii. dr. Mihai Pautov și dr. Elena Popa vor fi alături de Carmen Brumă și Ana Barbu în încercarea de a ajuta oamenii cu sfaturi de la specialiști.

”Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanță cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă.

Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a spus Carmen Brumă.

Cum se va desfășura emisiunea

Și Ana Barbu abia așteaptă să sfătuiască oamenii. Ea este consultant certificat în somnul copiilor.

”Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi.

Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări.

Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu.

În fiecare săptămână vor dezbate alături de medici din diverse specializări o serie de subiecte legate de sănătate și parenting și vor răspunde întrebărilor și curiozităților telespectatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI