Carmen Brumă, adevărul despre momentul în care l-a întâlnit prima oară pe Mircea Badea. Nu e aşa cum se ştia până acum: „Nu atunci ne-am cunoscut”

de: Bișinicu Andreea
12 05. 2023

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton, fiind împreună de mai bine de 20 de ani. Deși se iubesc din anul 2000, cele două vedete s-au afișat împreună, public, abia după 8 ani de relație. Cum și-a cunoscut prima asistentă TV din România partenerul de viață, de fapt.

Cine i-ar fi prezentat-o pe Carmen Brumă lui Mircea Badea, acum 25 de ani

Carmen Brumă nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este considerată una dintre cele mai frumoase, discrete și apreciate vedete de la noi din țară, devenind cunoscută acum mai bine de două decenii drept prima asistentă TV din România.

De 23 de ani se iubește cu prezentatorul TV Mircea Badea, cei doi având împreună un fiul pe nume Vlad. Deși au circulat zvonuri potrivit cărora Mihai Mitoșeru le-ar fi făcut cunoștiință celor doi în anul 1998, frumoasa șatenă a dezmințit informațiile, clarificând situația.

Carmen Brumă susține că nu actorul a fost cel care i-a făcut cunoștiință cu bărbatul care avea să devină tatăl copilului său.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort.

L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…) Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată.

Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.” a declarat Carmen Brumă, potrivit publicației Unica.

Citește și „Vă dau un pont, doamnelor”! Carmen Brumă, despre cum l-a cucerit iremediabil pe Mircea Badea. Imagini de senzaţie cu vedeta

De ce nu s-au căsătorit niciodată cei doi

Carmen Brumă a devenit asistenta TV a lui Mircea Badea și Oreste la sfârșitul anilor 90, când pe micile ecrane rula emisiunea Noaptea Târziu.

De asemenea, diva susține că, deși a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață, nu și-ar fi dorit niciodată să se mărite, fiind convinsă că actul oficial le-ar putea schimba relația care decurge foarte bine.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă.

E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă?

După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Citește și Ce salariu ar avea Mircea Badea la Antena 3. Cum s-a dat de gol realizatorul TV, suma e surprinzătoare