22 nov. 2019 | 07:54

Carmen Brumă a leșinat, joi seara, la Gala Unica. Ce s-a întâmplat imediat după asta

Monden
Carmen Brumă a leșinat, joi seara, la Gala Unica. Ce s-a întâmplat imediat după asta
Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica (Foto: Unica)

Carmen Brumă a leșinat imediat după ce a pășit pe covorul roșu. Iubita lui Mircea Badea s-a simțit rău, mai apoi nu s-a mai putut ține pe picoare. Ce s-a întâmplat după asta?

Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica

Carmen Brumă și-a făcut apariția într-o rochie ravisantă. Aceasta s-a pozat liniștită, iar după ce a pășit pe covorul roșu a leșinat. Cei care s-au îngrijit de starea vedetei au fost paparazzi de la cancan.ro. Aceștia au stat lângă iubita lui Mircea Badea și au dus-o la cel mai apropiat fotoliu, pentru a-și reveni. La scurt timp după ce Carmen a comunicat cu aceștia, un echipaj de pe ambulanță s-a asigurat dacă este în regulă, conform sursei citate. Deși s-a vehiculat că a fost dusă la spital, vedeta a scris pe o rețea de socializare că: „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Unele alegeri se asuma nu se explica! #partytime #beyourself @luizaganea.ro @cristipascu_exclusive @unica.romania #iconicdress

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

În momentul în care specialiștii și-au făcut apariția, antrenoarea a mărturisit că se simte obosită și a dat vina pe stres pentru episodul neplăcut. Conform unica.ro, Carmen se simte mai bine. Totul s-a petrecut puțin după orele 20:00, după ce aceasta și-a făcut apariția la Gala Unica 2019. Înainte de a întâmpina problemele de sănătate aferente, Carmen a acaparat atenția tuturor cu rochia extrem de extravagantă și foarte sexy pe care a ales-o. Ea a purtat o rochie lungă, cu o croială sumbră în față și cu un decolteu uriaș în spate.

Ce a zis Mircea Badea când a văzut-o?

Majoritatea de la eveniment, dar și fanii cuplului Brumă-Badea, au vrut să afle reacția lui Mircea Badea vizavi de vestimentația aleasă la eveniment. Jurnalistul a decis să fie scurt și la obiect. Acesta a pus un filmuleț cu iubita sa în rochia care a surprins pe toată lumea în dreptul căreia a scris simplu: „A sunat Alain Delon…”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A sunat Alain Delon…

O postare distribuită de @ mirceabadeareal pe

„Neața! Bubulina se duce la Cristi Pascu, ca să se vopsească i să se coafeze pentru evenimentul din această seară, Gala Unica. Atenți! Vestalele de pe instagram, neprihănitele, gladiolele, sunt pe fază? Urmează o ținută care o să vă scadalizeze. Pregătiți-vă emoțional!”
Carmen Brumă

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro