08 mai 2021 | 09:36

Care sunt, de fapt, zodiile care au șansa să ajungă adevărate staruri într-un viitor nu prea îndepărtat

Diverse
Care sunt, de fapt, zodiile care au șansa să ajungă adevărate staruri într-un viitor nu prea îndepărtat
Zodiile care pot ajunge vedete de talie mondială

Unele persoane au șanse adevărate de a deveni superstaruri, să strălucească pe scenă sau să fie recunoscute pe stradă și să dea autografe. Iată care sunt zodiile care au șanse mari să devină adevărate superstraturi.

Zodiile care au cele mai mai șanse să devină adevărate staruri

Iată care sunt zodiile care au un real succes când vine vorba de a deveni vedete celebre în viitorul nu prea îndepărtat, potrivit stylecaster.com:

Zodiile care au șansa să ajungă adevărate staruri: Berbec

Dacă un Berbec simte că este menit să fie faimos, nu va aștepta ca altcineva să le ofere marea lor pauză. Berbecii sunt puternici și proactivi, luând adesea destinul în propriile lor mâini. Nu le este frică de munca grea sau de posibilitatea eșecului, motiv pentru care sunt întotdeauna capabili să depășească obstacolele din călătoria lor către succes. Când vine vorba de a deveni faimos, un Berbec probabil nu are nevoie de niciun sfat; sunt șanse, deja își planifică drumul spre succes – și nu ar trebui să-i subestimezi.

Să o luăm ca exemplu pe Stefani Germanotta a devenit Lady Gaga, una dintre cele mai cunoscute și de succes vedete pop din toate timpurile. Lady Gaga se angajează întotdeauna în ideile sale, indiferent dacă este vorba de regie muzicală, modă sau personaj. Ea este calculată în carieră și se împinge mereu creativ și, ca un adevărat Berbec, își caută mereu următoarea provocare, indiferent dacă este vorba despre rolul într-un film câștigător de premii Oscar, realizarea unei reședințe în Las Vegas sau înființarea propriei companii de frumusețe.

Zodiile care au șansa să ajungă adevărate staruri: Fecioara

Fecioarele sunt lideri naturali și factori de decizie și atrag atenția cu ușurință. Printre fecioarele celebre se numără Beyoncé, dar ea nu este singura! Un alt exemplu ar putea fi, personalitatea TV și scriitoarea Padma Lakshmi. Natura sa atrage întotdeauna atenția și îi lasă pe ceilalți dornici să știe ce va spune sau ce va face în continuare.

Fecioarele, celebre sau nu, tind să aibă un aer atrăgător de mister în jurul lor, deoarece tind să-și păstreze eul cel mai vulnerabil protejat, rezervat doar celor în care au cea mai mare încredere. Acesta este motivul pentru care este atât de interesant să vedem în viața personală a Fecioarelor noastre preferate – le putem iubi fără să ne așteptăm să le cunoaștem cu adevărat, ceea ce este adevărata realitate a faimei în sine.

Zodiile care au șansa să ajungă adevărate staruri: Săgetător

Indiferent de ce schimbare de evenimente sau carieră te duce la faimă, un lucru este sigur, Săgetătorul își dorește să de întâmpine necunoscutul, să se bucure de aventură și să aprecieze toate răsucirile pentru a prospera cu adevărat. Acesta este motivul pentru care Săgetătorul tind să prospere ca figuri de celebritate; nu le este frică de câteva denivelări pe drum și sunt mereu jos pentru ceea ce urmează. Săgetătorii au o piele groasă și se pot descurca cu inevitabilele critici care apar odată cu a fi în ochii publicului. De fapt, ei folosesc adesea acea energie negativă pentru a-și alimenta munca.

Un exemplu notabil de celebritate Săgetător este starul pop Taylor Swift, care a primit o parte echitabilă de control de-a lungul anilor. Taylor a fost întotdeauna vocală cu privire la procesul ei de artă și la modul în care feedback-ul negativ a determinat-o să facă parte din cea mai populară muzică a ei. În mod surprinzător, ei i se alătură Britney Spears, Nicki Minaj și Miley Cyrus în calitate de colege din doamnele Săgetător – toți artiști de succes care au supraviețuit urcușurilor și coborâșurilor faimei și au rămas iubiți în ochii publicului. 

Zodiile care au șansa să ajungă adevărate staruri: Pești

Peștii sunt aici pentru a-i reprezenta pe toți acei celebri care „o fac pentru artă” pe care îi cunoaștem și îi iubim. Un Pește se angajează pe deplin în ceea ce îi îndeplinește, iar fanii lor îi iubesc și îi respectă pentru asta. Peștii au un mod natural de a face o legătură semnificativă cu ceilalți și sunt excelenți în compartimentarea părților din ei înșiși pe care sunt dispuși să le împărtășească.

Un Pești se poate deschide complet și poate apărea crud și vulnerabil, păstrându-și în același timp cele mai private gânduri și sentimente protejate. Totuși, Peștii au în mod natural un sentiment de sine foarte întemeiat și sunt aproape incapabili să-și prefacă adevărata esență. Un astfel de exemplu este dat de celebra cântăreață Rihanna.

PlaySport
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
Lovitură de teatru! Andreea nu a fost singura victimă a lui Mirel. Declarații incendiare
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
A fost lovit o dată în față și a murit. Un bărbat din Ploiești a fost ucis după ce și-a parcat mașina
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
EVZ.ro
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Capital.ro
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro