Care sunt cuplurile care au rămas împreună, după Insula Iubirii. Sezonul 5 s-a încheiat fulgerător

Ce cupluri au rămas împreună, după finele emisiunii Insula Iubirii!

Insula Iubirii s-a încheiat! Pentru unii participanți cu succes, deci cu câteva lecții învățate, pentru alții doar cu ceva timp folosit pe distracții și pe cunoașterea a noi persoane. Câteva din cuplurile care au plecat separate din Thailanda s-au împăcat de urgență la revenirea în țară. Cine a rămas împreună?

Ce cupluri au rămas împreună, după Insula Iubirii?

Ultimul episod din sezonul 5 al Insulei Iubirii a fost difuzat ieri, 16 septembrie. Se spune că o experiență inedită vine la pachet cu învătături pentru toată viața. Din păcate, rămâne la statutul de „se pare”, pentru că unele cupluri nu au învățat mai nimic din cele văzute și auzite pe insulă.

Diana şi Aurel, Gia şi Bogdan, Geanina şi Costas, Denisa şi Adrian, dar şi Teodora şi Eusebiu au fost cei care anul acesta au spus da experimentului iubirii. Diana și Aurel au plecat separați din Thailanda și au ajuns tot separați să fie și în România. Diana lucrează la propria persoană și se bucură de viață, iar Aurel nu a uitat de vechile obiceiuri…femeile și înșelatul lor.

Cum sunt cuplurile după finele show-ului Insula Iubirii?
Cum sunt cuplurile după finele show-ului Insula Iubirii?

Iubirea continuă?

Gia și Bogdan au plecat și au și rămas despărțiți. Cei doi au ales ca după 10 ani de relație să pună punct poveștii de iubire care s-a estompat în timp. Geanina și Costas au revenit la sentimentele vechi, așa că au continuat relația pentru care au venit în Thailanda. Acum sunt tot împreună, iar zvonurile spun că tânăra este însărcinată.

Denisa și Adrian și-au mai acordat o nouă șansă. Cei doi formează din nou un cuplu, dar și de la distanță de data asta, Adrian alegând să lucreze în străinătate. Teodora și Eusebiu nu doar că nu au rămas împreună, ci nici măcar nu-și mai vorbesc. Se pare că lucrurile petrecute în Thailanda au fost mult prea mult pentru foștii amorezi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI