Care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Horoscopul runelor nu minte niciodată

de: Corina Oprea
29 07. 2023

Care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt femeile irezistibile, pe care orice bărbat le-ar vrea în viața lui. Oricât ai încerca, nu poți sta departe de ele; au un farmec aparte, cu care te atrag și îți iau mințile. Trei zodii de femei sunt speciale, fură inima oricui.

Zodiile de femei pe care toți bărbații le doresc

Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre care sunt cele mai dorite femei din zodiac. Celebrul numerolog a spus care sunt femeile cărora niciun bărbat nu le rezistă, pentru că le fură mințile cu harul lor.

Conform specialistului, femeia Scorpion se numără printre cele mai dorite femei din tot zodiacul. Este misterioasă și pasională și atrage privirile tuturor cu șarmul ei. Emană senzualitate și frumusețe prin toți porii și are o mulțime de admiratori.

Este o fire extrem de puternică și ambițioasă, căreia îi place să domine mereu. Caută un partener pe măsură, care să îi poată face față și să țină pasul cu energia ei debordantă. Este greu să găsească pe cineva cu care să se potrivească pe deplin, dar este răbdătoare și așteaptă tot ce e mai bun.

Zodiile de femei irezistibile

Printre cele mai adorate femei se numără și Balanța. Este apreciată pentru faptul că are o grație ieșită din comun și o eleganță cu care surprinde mereu. Este diplomată, analizează totul de 10 ori înainte de a acționa și nu îi place să iasă în evidență.

Totuși, nu poate trece neobservată datorită faptului că are o personalitate calmă și multe alte atribuții care o fac extrem de plăcută în fața bărbaților. Este ușor și plăcut să fii cu o Balanță, pentru că sigur nu vei fi dezamăgit niciodată. Este familistă convinsă și îi place stabilitatea.

Nici femeia Gemeni nu se lasă mai prejos. Nu poate rămâne în anonimat, pentru că iese în evidență prin tot ce face. Știe să se afirme într-un mod bun și este adorată de toți cei care au ocazia să o cunoască cu adevărat.

Este energică, mereu în mișcare și îi place tot ce este nou. Este foarte curioasă și încearcă tot felul de lucruri la care alții doar visează. Îi place să riște, pe motiv că doar așa va gusta cu adevărat din plăcerile vieții și nu îi va scăpa nimic ce mai apoi ar putea să o facă să regrete.