Care este vedeta care a primit cei mai mulți bani pentru Asia Express. A apărut foarte puțin la Antena 1 EXCLUSIV

Care este vedeta care a primit cei mai mulți bani pentru Asia Express. A apărut foarte puțin la Antena 1 EXCLUSIV
Ce sume de bani se învârt la Asia Express. Vedetele nu participă în show pe bani puțini

La Asia Express nu se merge pe bani puțini! În timp ce emisiunea extrem de iubită de telespectatori prezintă vedete în cele mai inedite ipostaze, încercând să treacă peste fiecare probă de foc de pe traseul dur, se pare că toată lumea ce merge acolo nu se poate plânge de partea financiară.

Cele mai bine plătite vedete de la Asia Express. Cine se află în fruntea clasamentului

Un nou sezon incendiar a început la Antena 1, dar, șefii postului de televiziune scot bani grei din buzunar pentru a aduce pe micile ecrane unele vedete ce pot bucura publicul prin fel și fel de întâmplări amuzante. Încă de la lansarea show-ului, multe persoane publice au acceptat provocarea și au trecut prin momente foarte grele pentru a ajunge la premiul de 30.000 de euro, dar nu doar acest câștig le-a făcut cu ochiul.

  • Ana Morodan

O să vă prezentăm, în exclusivitate, topul vedetelor ce au încasat sume imense la Asia Express. Cu toate că show-ul impune condiții greu de dus, concurenții pot să își rotunjească veniturile. Ana Morodan se află pe locul 4, încasând nu mai puțin de 1300 de euro pe o ediție. Pentru doar două zile de filmări, blondina a primit sume imense pentru că a acceptat provocarea și nu s-a temut de regulile dure.

  • Lidia Buble

Urmează, pe locul 3, Lidia Buble. Vedeta a intrat în atenția tuturor după ce a anunțat că va participa la al patrulea sezon din emisiune. Aceasta a pornit din Turcia alături de sora ei, Estera, încercând să ajungă la premiul cel mare garantat de postul de televiziune. Pentru o singură ediție, aceasta primește din partea Antena 1 nu mai puțin de 1500 de euro, sumă la care visează mulți români.

  • Liviu Vârciu

În fruntea celor două se află chiar Liviu Vârciu. Carismaticul prezentator de televiziune a primit bani frumoși pentru a face parte din echipele de la Asia Express. Acesta este cunoscut pentru proiectele sale și pentru notorietatea pe care a câștigat-o încă de la primele apariții pe micile ecrane, așa că nu este de mirare faptul că a încasat, pentru fiecare ediție, 2500 de euro pentru a suporta unele condiții foarte dure.

  • Bianca Drăgușanu

Cea mai bine plătită vedetă de la Asia Express nu a apărut foarte mult și în show. Este vorba chiar de Bianca Drăgușanu. Blondina a negociat la sânge, mai ales pentru că nu a fost obișnuită cu tot ce se întâmplă în emisiune. În timp ce nu a suportat foarte mult ideea de a căuta mereu un loc pentru odihnă și mâncare, aceasta a primit 4000 de euro/per ediție pentru chinul îndurat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI