Care este starea reală de sănătate a lui Kate Middleton. Un apropiat al familiei regale face dezvăluiri tulburătoare VIDEO

de: Andrei Simion
03 06. 2024

Așa cum s-a mai scris în aceste zile, au apărut noi informații despre Prințesa de Wales. Cele mai recente precizează care este starea reală de sănătate a lui Kate Middleton, acestea fiind dezvăluite de un apropiat al familiei regale.

Un apropiat dezvăluie care este starea reală de sănătate a lui Kate Middleton

Vestea că Prințesa de Wales este foarte bolnavă i-a îngrijorat pe mulți adepți ai familiei regale britanice. Recent, Lady Colin Campbell, o persoană apropiată de Familia Regală, a dezvăluit detalii alarmante despre starea reală de sănătate a lui Kate Middleton.

Potrivit acestei surse apropiate, prințesa este foarte bolnavă și are nevoie de timp pentru a se recupera, fiind vorba de Lady Colin Campbell, un biograf respectat al regalității britanice. Aceasta a mai declarat că Prințesa de Wales trebuie să își rezerve energia pentru recuperare și pentru a se ocupa de cei trei copii ai săi.

Din cauza stării sale de sănătate, Kate Middleton a fost nevoită să stea departe de viața publică. Deși se așteaptă ca ea să își reia unele angajamente în viitor, revenirea ei la activitățile oficiale nu este anticipată în următoarele luni. Conform avertismentului medicilor, prioritatea lui Kate este sănătatea ei și a familiei sale și să se concentrează pe recuperare.

Lady Colin Campbell despre actuala situație din Familia Regală

Conform acesteia, starea de sănătate a lui Kate Middleton nu este singura problemă de îngrijorare în cadrul familiei regale britanice. Reamintim că și Regele Charles al III-lea s-a confruntat cu probleme de sănătate, ceea ce a adăugat și mai multă presiune asupra monarhiei.

În mijlocul acestor provocări, Lady Colin Campbell a subliniat angajamentul lui Charles al III-lea față de rolul său de monarh și importanța sprijinului oferit de regina Camilla.

Potrivit lui Lady Colin Campbell, regina Camilla a fost un pilon fundamental pentru Regele Charles în aceste momente dificile. Atitudinea și dedicarea ei au fost esențiale pentru menținerea stabilității în familia regală. Lady Colin Campbell consideră că Camilla s-a dovedit a fi o regină consort excelentă, câștigând respectul publicului.

Kate Middleton a făcut un pas important în recuperarea ei

O altă sursă apropiată familiei regale a relatat că Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost văzută recent în fața casei sale împreună cu copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ceea ce pentru mulți ar însemna că Prințesa de Wales a făcut un pas important în recuperarea sa și în posibila sa revenire în spațiul public.

Biograful regal Richard Fitzwilliams a declarat că acest lucru arată că Kate reacționează pozitiv la tratamentul împotriva cancerului și crede că ar putea fi un indiciu pentru revenirea ei în fruntea monarhiei.

„Cred că, în mod evident, toată lumea speră că nu va trece prea mult timp până când va pleca la angajamente globale, dar înainte de asta, bănuiesc că probabil o veți vedea, iar faptul că știm că a fost văzută acolo este, evident, un lucru pozitiv.

Este foarte dificil într-un moment ca acesta, pentru că, după cum știm, are o operație abdominală majoră și face chimioterapie preventivă.”, a declarat expertul regal pentru The Sun.

Cu toate acestea, biograful regal a sugerat că ar putea trece ceva timp până când o vom vedea pe Kate Middleton participând la vreun angajament regal, spunând că „nu ne așteptăm la vreun angajament real sau ceva de genul acesta în viitorul apropiat.