Care este numele real al lui Betty Salam. Cum o cheamă de fapt în buletin

de: Andrei Simion
10 09. 2024

Betty Salam și soțul ei, Alexandru Vișănescu, au acceptat să participe la Asia Express 2024. În urmă cu câteva luni, echipele au plecat într-una dintre cele mai dificile aventuri.

Care este numele real al lui Betty Salam

Fiica lui Florin Salam a pornit cu multă încredere pe „Drumul Zeilor”, dar a fost surprinsă de dificultățile întâlnite în timpul show-ului. Odată intrată în competiție, tânăra a câștigat simpatia telespectatorilor. Totuși, puțini știu care este numele real al lui Betty Salam și ce apare în actul ei de identitate.

Betty Salam și soțul ei, Alexandru Vișănescu, au ales să participe ca echipă la Asia Express 2024, emisiune difuzată în prezent pe Antena 1. Deși a mărturisit de multe ori că nu credea că va putea face față tuturor provocărilor de pe „Drumul Zeilor”, fiica lui Florin Salam a demonstrat mult curaj. Ambițioasă și determinată, tânăra a reușit să cucerească simpatia telespectatorilor.

De-a lungul anilor, Betty Salam și-a construit o reputație în muzică. Fiind fiica lui Florin Salam, ea a avut un avantaj, pe care l-a valorificat la maximum, lansându-se în industria muzicală la doar 14 ani sub numele de Betty Blue. Ulterior, a renunțat la ”Blue” și a adoptat numele de scenă al tatălui ei, devenind Betty Salam. În aceste condiții, puțini cunosc numele real al tinerei și ce este scris în actul de identitate al concurentei de la Asia Express 2024.

Cum o cheamă, de fapt, pe Betty Salam în buletin

În actul de identitate, Betty Salam este trecută ca Beatrice Alexandra Stoian. Născută pe 28 august 2000, în București, ea este fiica lui Florin Salam. Mama sa a decedat în 2009, la vârsta de 27 de ani. Deși avea doar 9 ani când și-a pierdut mama, tânăra păstrează multe amintiri prețioase cu aceasta.

„Îmi aduc aminte, când eram mică, stăteam într-un apartament cu două camere, fratele meu era mic, abia se născuse, avea câteva luni, iar de atunci tatăl meu era plecat să cânte și noi eram în permanență cu mama mea. Foarte multe lucruri îmi aduc aminte. Eram o fetiță zăpăcită și foarte agitată. Dar îți spun sincer, eu îl iubesc și îl iubeam pe tatăl meu foarte mult, când îl vedeam tremuram de bucurie, zici că îl vedeam pe Dumnezeu. Când eram doar eu cu mama încerca să aibă discuții cu mine, era foarte calmă, era cea mai bună prietenă a mea, dar probabil eu nu conștientizam atunci, dar acum că nu o mai am, conștientizez că ea voia să stea foarte mult cu mine, să se implice în creșterea mea și să îmi ofere toată dragostea”, a spus Betty Salam în urmă cu ceva timp.