Care este, de fapt, numele adevărat al lui Tudor Chirilă. Nimeni nu îl știe așa pe juratul Vocea României

Numele adevărat al lui Tudor Chirilă este Teodor Matei Chirilă

Fanii îl aplaudă la concerte și pe scenele de teatru din întreaga țară, dar nu mulți știu care este, de fapt, numele adevărat al lui Tudor Chirilă. Artistul l-a dezvăluit în cadrul ultimei ediții a emisiunii Vocea României, de la Pro TV, în urma unei dsicuții cu Horia Brenciu și Irina Rimes.

Numele adevărat al lui Tudor Chirilă este Teodor Matei Chirilă

Postul de televiziune Pro TV a difuzat, vineri seara, o nouă ediție a emisiunii Vocea României. Mai mulți invitați au urcat pe scenă și au interpretat o serie de piese în încercarea de a-i face pe cei patru jurați, Smiley, Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă să apese butonul roșu și să întoarcă scaunul. Unora le-a ieșit, altora li s-a sugerat să mai încerce și la anul.

Pe lângă talentele care au venit să impresioneze cu vocile lor, emisiunea a mai adus în fața telespectatorilor și conflictele dintre jurați și glumele spuse de aceștia. La un moment dat, în timpul show-ului, s-a adus în discuție numele real al lui Tudor Chirilă.

Irina Rimes i-a spus lui Chirilă că ea îi știe numele adevărat, moment în care Horia Brenciu a întrebat: „Tudore, tu nu ai trei nume?”

„Ba da, Teodor Matei Chirilă”, a răspuns artistul.

„Pe tine nu te cheamă Tudor? Te cheamă Teodor sau Tudor?”, a întrebat Smiley, la care Chirilă a răspuns: „Teodor, dar nu mi-a spus nimeni așa niciodată.”

Ulterior, s-a aflat și care este, de fapt, numele de familie al Irinei Rimes. Artista a dezvăluit că o cheamă Rîmeș, dar și-a spus Rimes pentru este mai ușor de înțeles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI