Care este, de fapt, motivul pentru care nu mai poți trimite un emoticon celebru pe Whatsapp

Care este, de fapt, motivul pentru care nu mai poți trimite un emoticon celebru pe Whatsapp
Care este, de fapt, motivul pentru care nu mai poți trimite un emoticon celebru pe Whatsapp

În urmă cu doi ani au început să circule emoticonul celebru, de la care va trebui să-ți iei rămas bun. Iată despre ce emoticon celebru al WhatsApp este vorba.

Care este motivul pentru care nu mai poți trimite un emoticon celebru pe Whatsapp

Cu siguranță în aplicația de mesagerie instantanee WhatsApp ai folosit măcar o dată unul dintre stickerele celebrei fete coreene pentru a-ți face conversațiile mai distractive, dar iată că avem vești proaste pentru tine: nu le vei mai putea folosi și totul se datorează unui motiv legal.

Din 2019, meme și emoticoane au început să circule pe WhatsApp ale fetiței coreenei, cunoscute sub numele de Rohee, făcând gesturi deosebite, ceea ce nu a fost o problemă pentru părinții ei, până când au apărut brandurile. Se pare că, datorită succesului imaginii fetiței, mai multe mărci au început să-i caute părinții pentru a participa la campaniile publicitare majore și la emisiuni de televiziune.
Mama fetei a declarat că s-au semnat mai multe contracte, așa că acum doar ea și soțul ei au dreptul să reproducă sau să folosească imaginile fetei de 4 ani.

Prin urmare, în biografia contului Instagram, pe care mama ei a deschis-o sub numele de Jinmiran, pe când Rohee era doar un bebeluș și care are 1 milion 463 mii 936 de adepți, apare legenda „Nu copiați și nu faceți fotografii fără permisiune”.

Acum mama fetei carismatice va căuta să îi dea în judecată pe cei care folosesc imaginea fiicei sale fără autorizația ei. În această această situație, repercusiunile pe web s-ar reflecta imediat în restricții și chiar în anularea materialelor, a stickerelor și a gifurilor pe WhatsApp și, probabil, pe alte rețele sociale care protejează imaginea lui Rohee.

Despre WhatsApp

WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pe Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la Internet a telefonului ca să permită utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia. WhatsApp mai poate fi accesat și folosit și pe calculatoare, câtă vreme telefonul utilizatorului rămâne conectat la internet, în timp ce este folosită aplicația pe PC. Utilizatorul are și opțiunea de a folosi WhatsApp ca să trimite SMS-uri.

De precizat este că aplicația a fost creată de WhatsApp Inc. în Mountain View, California, și a fost cumpărată în februarie 2014 de Facebook Inc. pentru aproximativ 19 miliarde dolari.

De asemenea, în ianuarie 2018, WhatsApp a lansat o versiune business a aplicației pentru întreprinderi mici și mijlocii, denumită WhatsApp Business.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI