Care e numele real al lui Mr. Pink. Monica Gabor l-a dezvăluit chiar ea

de: Bișinicu Andreea
07 07. 2021

Monica Gabor trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta doamnă Columbeanu trăiește visul american de câțiva ani de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a căsătorit cu Mr. Pink și este stabilită cu fiica ei Irina și fiul ei vitreg. Care este numele adevărat al soțului Monicăi Gabor.

Care e numele real al lui Mr. Pink

Monica Gabor este cât se poate de fericită alături de noua ei familie. Frumoasa brunetă este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, acolo unde se bucură de cea frumoasă perioadă a vieții sale, alături de fiica ei Irina și soțul ei Mr. Pink. Cu toate acestea, puțini sunt cei care îi cunosc adevărata identitate a miliardarului de origine chineză.

Numele lui adevărat este Ji Xiang Lhamo. Celebrul filantrop s-a născut pe data de 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China, iar conform presei străine Mr. Pink a obţinut titlul de ‘Reîncarnare a lui Budha cel viu’. A studiat religia în Nepal şi India timp de 6 ani de zile și a locuit trei ani într-o mănăstire.

Asta nu este tot. Soțul Monicăi Gabor a devenit Singa Rinpoche al 8-lea şi a înfiinţat o societate al cărei lider era chiar el. Perioada aceasta a fost documentată într-un jurnal care, ulterior, a fost publicat cu titlul ‘I’m Such a Living Buddha’.

„Atunci când s-a confruntat cu probleme în viaţă legate de iubire, celebritate sau sănătate, Singa Ripoche le-a rezolvat într-un mod profund, cu înţelegere şi blândeţe. Pentru oamenii moderni, prinşi într-un iureş de anxietate colectivă, această carte este o adevărată uşurare pentru suflet”, scrie în cartea menționată mai sus.

Cine este Mr. Pink, afaceristul chinez care s-a însurat cu Monica Gabor

În 2006, Mr. Pink a încercat să lanseze un album de muzică rock şi hip-hop, dar acesta nu a apucat să ajungă pe piață deoarece autorităţile l-au interzis.

Afaceristul chinez este, de asemenea, un cântăreţ, scriitor şi lider spiritual în China. În prezent este o apariţie modestă și preferă să nu ia parte la evenimente publice. De cele mai multe ori, Monica Gabor apare fără soțul ei la diversele evenimente caritabile sau mondene ce au loc în SUA

„I-am cunoscut familia. Mama şi sora mea l-au cunoscut şi sunt încântate. Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunţat la bunuri şi a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără maşini, bogăţii şi să-ţi dai seama care sunt cadourile vieţii.

În pustietate şi-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în Karma, crede că viaţa e un cerc şi că tot ce faci ţi se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo şi că ne-am întâlnit”, a declarat Monica Gabor în urmă cu câţiva ani.