Care a fost ultima dorință a lui Gabi Luncă. Sunt cuvintele pe care le-a rostit înainte să moară (exclusiv)

Care a fost ultima dorință a lui Gabi Luncă. Sunt cuvintele pe care le-a rostit înainte să moară (exclusiv)
Gabi Luncă le-a spus fetelor sale ultima dorință, înainte să moară

Gabi Luncă a murit vineri, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Interpreta de muzică lăutărească a fost tratată precum un pacient COVID după i s-a constatat decesul, prin urmare va fi înmormântată în cel mai scurt timp, luni, în cimitirul din Dămăroaia. Familia îi va respecta ultima dorință, pe care a împărtășit-o copiilor pe patul de spital. Ea s-a alăturat în ceruri foștilor colegi de cânt Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, răpuși de virus recent.

Ultima dorință a lui Gabi Luncă. „I-o vom îndeplini, chiar dacă ne va lua ceva timp să o facem”

Gabi Luncă, ultima cântăreață de muzică lăutărească din România, a murit, vineri, la vârsta de 82 de ani. Artista era internată de două săptămâni la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Ilfov, după ce fusese diagnosticată cu noul coronavirus. Solista avea nevoie de oxigen, fără a fi intubată. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut de Rebeca Onoriu, fiica sa cea mică, pe contul de Facebook.

Tânăra a scris că, după 23 de ani, părinții ei vor fi din nou împreună și vor cânta Domnului. Aceasta a fost, de altfel, și dorința artistei, spusă pe patul de spital. Aceasta le-a spus fetelor ei că dorește să fie înmormântată alături de partenerul de viață, Ion Onoriu, celebru instrumentist care a încetat din viață în 28 ianuarie 1998.

A vrut ca soțul să fie adus lângă ea 

„Mama nu a dorit să meargă acolo unde e tata acum, la acel cimitir, aşa că ne-a cerut să-l aducem pe tata lângă ea. Îi vom îndeplini ultima dorinţa, chiar dacă ne va lua ceva timp s-o facem!”, a declarat Estera Onoriu pentru Impact.

Ea a menționat că a reușit să-și ia rămas bun de la mama ei telefonic, dar a evitat să ofere detalii despre ultima discuție. Tânăra a mai declarat că părintele ei nu a murit neapărat din pricina noului virus, ci că organismul îi era de mult timp slăbit, iar COVID-19, luat de la menajera ei, a grăbit-o spre lumea celor drepți.

„Pot să vă spun că mama avea o vârstă frumoasă şi că a trăit într-o viaţă cât alţii în zece. Şi bune, dar şi multe rele”, a completat Estera.

Interpreta de muzică lăutărească a ajuns de urgență la spital, în 2018, din cauza unei probleme serioase la plămâni. Atunci, și-a petrecut anul nou în spital, dar a trecut peste cumpănă cu zâmbetul pe buze, după cum chiar aceasta declara într-un interviu pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI