Care a fost cel mai tare moment de la nunta Simonei Halep. Tatăl sportivei, în rolul principal. Toţi invitaţii au rămas muţi de uimire

Care a fost cel mai tare moment de la nunta Simonei Halep. Tatăl sportivei, în rolul principal. Toţi invitaţii au rămas muţi de uimire
Care a fost cel mai tare moment de la nunta Simonei Halep. Tatal sportivei, in rolul principal

Nuntă mare în sportul românesc. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil vineri, 23 iulie, la vila lor din Izvorani. Cei doi au optat pentru o ceremonie restrânsă și au spus DA în fața ofițerului stării civile și au petrecut alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Cine a fost sufletul petrecerii.

Care a fost cel mai tare moment de la nunta Simonei Halep

Tatăl Simonei Halep a fost într-o formă de zile mari la nunta fiicei sale. Simona și logodnicul ei Toni Iuruc au făcut cununia civilă vineri, 23 iulie, iar petrecerea a avut loc la vila lor din Izvorani, acolo unde mirii au petrecut alături de cei mai importanți oameni din viața lor.

Mesenii aleși pe sprânceană s-au desfătat cu cele mai alese bucate și cele mai scumpe băuturi, la o petrecere demnă de un fost lider mondial al tenisului. Stere Halep a fost în centrul atenției, bărbatul fiind extrem de fericit să-și vadă fiica așezată la casa ei.

Invitații au chefuit și au dansat pe ritmurile muzicii machedonești, așa cum era de așteptat. Tatăl Simonei Halep a purtat un costum negru clasic, impecabil, iar mama sportivei putea fi ușor confundată cu sora geamănă a tenismenei, cele două semănând ca două picături de apă.

Părinții Simonei Halep au radiat de fericire, fiind extrem de mândri de copilul lor. Cei doi au dansat până târziu în noapte, petrecerea de nuntă începând în jurul orei 19.30, iar imaginile nunții anului au fost surprinse de către cei de la Cancan.

Când va avea loc cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

Deocamdată, Simona Halep și soțul ei Toni Iuruc au decis să facă doar cununia civilă, urmând să plănuiască ceremonia religioasă și petrecerea cu fast privind cel mai important eveniment din viața lor. Toni Iuruc nu este la prima căsătorie. Milionarul în vârstă de 42 de ani a mai fost însurat de două ori.

Părinții spirituali ai celor doi proaspăt însurăței sunt Dani Caramihai și soția lui. Afaceristul este unul dintre fondatorii clubului Fratelli din București și este și văr cu Toni Iuruc, cei doi fiind prieteni foarte buni de mulți ani de zile.

De altfel, în 2018, petrecerea de nuntă din fosta lui căsnicie cu Liana, cea de-a doua soție a lui Toni Iuruc, a avut loc la clubul patronat de verișorul său.

Celebra sportivă originară din Constanța a fost cerută în căsătorie pe data de 10 iunie, iar cei doi soți plănuiesc să întemeieze o familie cât mai repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI