Cântăreț din România, operat de urgență la cap. Fanii s-au îngrozit când au văzut cum arată acum

Cântăreț din România, operat de urgență la cap. Fanii s-au îngrozit când au văzut cum arată acum
Ce cântăreț din România a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul capului

Un cântăreț extrem de cunoscut din România a trecut printr-o situație dificilă. Acesta a fost operat de urgență la cap după ce i s-a descoperit o tumoare. Imaginile cu el de pe patul de spital i-au speriat pe admiratorii săi.

Probleme de sănătate pentru un cântăreț. Prin ce a trecut

Nane este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică trap din România. Acesta a fost diagnosticat cu o tumoare și a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul capului. Artistul le-a dezvăluit mai multe fotografii fanilor chiar din spital, iar aceștia s-au îngrijorat imediat.

Artistul își ține la curent fanii cu tot ce face. Nane preferă să împărtășească cu admiratorii săi atât momentele bune, dar nu se ferește să vorbească de provocările din viața lui. Totuși, din pozele postate în mediul online de către acesta, se pare că starea lui este una bună după intervenția chirurgicală suferită.

„N-ai să vezi tu drac mort”, a scris Nane pe Instagram.

Nane, artist fenomen în România

Nane a devenit cunoscut prin pasiunea pentru trap, bucurându-se de extrem de mulți fani care abia așteaptă să audă toate detaliile despre următoarele piese sau colaborări cu alți artiști cunoscuți din România. Bineînțeles, fanii săi l-au bombardat cu diferite comentarii și de această dată.

Cântărețul a primit foarte multe comentarii de la admiratorii săi de pe Instagram în momentul în care a postat fotografiile în care se află pe patul de spital. Pe plan muzical, acesta a marcat până acum colaborări cu artiști în vogă din showbiz-ul românesc.

Artistul a lansat piese cu Alina Eremia, Delia, Doddy, Killa Fonic, Karmen și mulți alții. Ștefan Avram, cunoscut drept Nane, s-a născut într-o familie modestă din Orșova. Viața lui nu a fost una ușoară, însă acesta a trecut peste fiecare provocare și a reușit să își construiască o carieră de succes.

Nane a devenit extrem de cunoscut printre românii pasionați de trap după ce s-a alăturat grupului Okapi Sound. Acesta s-a confruntat cu diferite critici de-a lungul timpului, însă s-a hotărât, de fiecare dată, să ignore comentariile negative și să se concentreze pe drumul său profesional.

De asemenea, pandemia nu l-a oprit pe acesta. În timp ce mulți artiști au preferat să amâne lansarea pieselor și albumelor sau pur și simplu să se îndrepte către alt domeniu, Nane a demonstrat că nimic nu poate să stea între el și muzica, devenind din ce în ce mai cunoscut în țară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI