Cântăreț de manele, urmărit de poliție pentru furt. Ce s-a întâmplat după ce l-au prins e uluitor

Cântăreț de manele, urmărit de poliție pentru furt. Ce s-a întâmplat după ce l-au prins e uluitor
Doru Columbianu, două sentințe, nicio zi la închisoare

Un nou caz în care este implicat un manelist a fost scos la iveală zilele acestea. Pe numele său de scenă, Doru Columbianu, manelistul a fost prins de poliție și dus direct în arestul penitenciarului Rahova.

Doru Columbianu, două sentințe, nicio zi la închisoare

Manelistul Doru Columbianu, pe numele său real de Doru Marin, va face sărbătorile de iarnă, în spatele gratiilor. Conform informațiilor, pe numele lui erau date deja două sentințe judecătorești. Prima, dată de Judecătoria Cornetu la începutul anului, avea ca obiect infracțiuni la regimul rutier.

Sentința dată de judecătorii din Cornetu este de doi ani de închisoare. Cea de a doua decizie judecătorească, emisă de Judecătoria Buftea se referă la o pedeapsă de șase luni de închisoare pentru furt. Întrebarea se pune, cum a reușit Doru Columbianu să scape până deunăzi, de a face cei doi ani și șase luni de închisoare? Nu există deocamdată niciun răspuns oficial din partea organelor de poliție.

Prins după o pândă ca-n filme

Cu două decizii definitive pe numele său, Doru Columbianu a umblat aproape un an de zile liber pe străzi. Nimeni nu a făcut nimic și nimeni nu a luat nicio măsură de încarcerare până acum. Recent, însă, după o pândă a poliției ca-n filme, în zona unui centru comercial de pe Șoseaua Chitila, Doru Columbianu a fost prin în cele din urmă.

A fost dus direct în arestul penitenciarului Rahova, unde va sta pentru 21 de zile în carantină. Ulterior, manelistul va trebui să ispășească cei doi ani și șase luni de închisoare pentru faptele pentru care a fost judecat, acuzat și i s-a dat și decizia definitivă.

„Ieri, 08.12.2020, politisti ai Serviciului Investigatii Criminale din Politia Capitalei, in baza unor informatii obtinute, au depistat pe o strada din sectorul 1 un barbat, in varsta de 32 de ani. Împotriva acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.

Mandatul a fost emis la inceputul anului, de catre judecatoria Cornetu. Bărbatul era condamnat la 2 ani de inchisoare pentru savarsirea de infractiuni la regimul rutier. De asemenea, in luna iulie a.c., Judecatoria Buftea a emis un mandat de executarea a pedepsei inchisorii pe numele celui in cauza, acesta fiind condamnat la 6 luni de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de furt. Barbatul a fost incarcerat”, a transmis Politia Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI