Cântăreaţa de muzică populară care a renunţat la hainele cuminţi pentru fustă scurtă şi machiaj strident. Imagini de neratat de pe scenă!

de: Bișinicu Andreea
03 04. 2023

Sâmbătă, 1 aprilie, a început un nou sezon Te Cunosc de Undeva, unde una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară din România și-a surprins fanii, etalându-și trupul perfect într-o ținută provocatoare. Fusta scurtă i-a pus pe jar pe bărbați. Soțul ei a fost chiar lângă ea. Despre cine este vorba.

Codruța Filip, ținută provocatoare la Te Cunosc de Undeva

Codruța Filip și Valentin Sanfira au acceptat provocarea de a participa la cel mai nou sezon Te Cunosc de Undeva.

În gala premierei difuzate sâmbătă, 1 aprilie, frumoasa blondină a lăsat portul popular și s-a transformat în Christina Aguilera, purtând o ținută senzuală, cu o fustă scurtă care a aprins imaginația urmașilor lui Adam.

Fusta neagră scurtă, din latex, i-a scos în evidență picioarele interminabile și silueta de topmodel. Blondina și soțul ei, Valentin Sanfira, au recreat duetul impresionant format din artiștii Christina Aguilera și Pitbull, pe scena show-ului de la Antena 1.

Cei doi artiști au adus energia în platou și, până la refren, nimeni nu a mai putut sta jos, iar colegii de la canapea s-au ridicat la dans.

Momentul lor a fost aplaudat la scenă deschisă de către cei cinci jurați, Ozana Barabancea, Mihai Petre, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Cristi Iacob.

„Mi-a plăcut foarte mult. Și mi-a plăcut de tine, Valentin, pentru că nu mă așteptam după ce am văzut la orele de canto, dar te-ai autodepășit”, a spus Ozana Barabancea.

Citește și Cu ce se ocupa Codruţa Filip înainte să fie cântăreaţă. Secretul din trecutul artistei s-a aflat

Cine sunt noii concurenți de la Te Cunosc de Undeva

Te cunosc de undeva a ajuns la sezonul al 19-lea, fiind cel mai longeviv transforming show din România. De asemenea, emisiunea de la Antena 1 a venit cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize.

În acest sezon, opt cupluri de artişti au acceptat provocarea celui mai tare show al transformărilor și promit să realizeze un adevărat spectacol în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon.

Citește și De ce s-a retras Romică Țociu de la „Te cunosc de undeva”. Artistul a rupt tăcerea EXCLUSIV