Cândva îl ştia toată România, acum a luat calea bisericii. Ce s-a ales de Fernando de la Caransebeş

de: Ionuț Vieru
21 05. 2023

Îl mai țineți minte pe Fernando de la Caransebeș? A devenit foarte popular în urmă cu câțiva ani datorită unor melodiilor „M-am căsătorit” și „Castravetele”. Ce face acum și cu ce se ocupă?

Cum arată acum Fernando de la Caransebeș?

Numele real al lui Fernando de la Caransebeș este Florin Rada Adrian. În urmă cu câțiva ani era un nume foarte cunoscut în industria muzicală datorită unor melodii diferite, cu versuri amuzante, dar și serioase. Cu toate acestea, s-a retras din lumina reflectoarelor și nimeni nu a mai știut ce face.

Majoritatea oamenilor și-l aduc aminte pe Fernando ca fiind un personaj amuzant. A avut o perioadă când apărea mereu la diferite posturi de televiziune, iar oamenii îl urmăreau cu interes.

Cu toate acestea, a dispărut complet. Florin Rada Adrian a ales drumul pocăinței și l-a lăsat în trecut pe Fernando de la Caransebeș. Nu mai interpretează deloc acel gen de muzică, ci muzică religioasă.

Florin a fost invitat la diferite emisiuni TV după ce a ales drumul credinței și a vorbit deschis despre iubirea pe care o are față de Iisus și cum a decis să-și schimbe complet viața.

Citește și: Ce s-a ales de şoferiţa de TIR din România care făcea furori în Spania. Mulţi nu credeau că ea conduce camionul. Foto

A trecut și printr-un divorț, însă viața a mers înainte pentru el. Pe rețelele de socializare a postat o poză în care este îmbrăcat în alb cu descrierea: „Cea mai frumoasă zi din viața mea a fost când am făcut legământul cu Iisus Hristos.”

Pasiunea lui Fernando. Porumbeii de cursă lungă

Fernando are o pasiune pe care nu a menționat-o foarte des. După ce și-a schimbat complet viața, a vrut să intre în lumea afaceriștilor. Este pasionat de porumbei, cei de cursă lungă.

„Visul meu cel mai mare este sa-mi deschid o crescatorie de porumbei. Eu sunt Fernando de la Caransebes, el este Fernandel! (n.r porumbelul)”, spunea acesta în urmă cu mai mult timp.

Fostul cântăreț și-a scos porumbelul preferat la licitație și a vrut să obțină un milion de euro. Înainte de a începe licitația, s-a gândit să-i găsească perechea porumbelului, așa că a pornit în căutarea ei.

Citește și: Previziuni sumbre pentru Viorel și Vulpița de la Acces Direct. ”N-o să rămână nimic din ei”. Mesajul șoc lansat de o îndrăgită vedetă

„Va avea o soție foarte puternică. O porumbiță tot așa, de super top maraton”, mai spunea Fernando.