Când va fi externată Elena Merișoreanu din spital. Informații de ultimă oră despre starea ei

Când va fi externată Elena Merișoreanu din spital. Informații de ultimă oră despre starea ei
A spus cand va fi externata

Elena Merișoreanu se află internată la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, după ce s-a infectat cu covid-19.

Cum se simte Elena Merișoreanu, infectată cu covid-19

Vedeta a luat virusul, deși este vaccinată cu ambele doze de vaccin. Ea a trecut prin clipe dificile și acum a făcut declarații despre starea în care se află.

Deși în primele zile lucruri au fost mai dificile, acum Elena Merișoreanu se simte bine. Ea încă este sub tratament cu perfuzii și poartă masca de oxigen, însă medicii spun că evoluția ei este foarte bine.

Artista se așteaptă ca doctorii să o externeze cât de curând. Interpreta este monitorizată atent de către cadrele medicale, cărora le-a mulțumit și pe care le-a lăudat pentru efortul și munca depusă.

Ceea ce inițial credea că este o răceală, s-a dovedit a fi covid-19, iar Elena Merișoreanu a avut mare noroc cu faptul că avea făcute cele două doze de vaccin anti-covid, adică schema completă.

Când revine acasă artista

„Mă simt bine, n-am făcut temperatură. Sunt cu mască, îmi face perfuzii, sper ca zilele astea să îmi dea drumul acasă. Abia aștept să vă văd. Vă mulțumesc dragii mei, aș vrea ca pe această cale să mă adresez celor care refuză sau nu cred că există această boală, spitalele sunt pline, salvările stau la rând în curte, nu mai e loc.

Eu sunt la Matei Balș, mulțumesc lui Dumnezeu și personalului medical, care sunt foarte conștiincioși și tratează fiecare pacient așa cum trebuie. Sunt oameni minunați, nu stau o clipă, stau în hainele astea incomode și au grijă de toți pacienții.

Dacă nu aș fi avut vaccinurile, aș fi traversat o perioadă foarte rea. Așa am făcut o formă mai ușoară de covid”, a spus artista, într-o intervenție telefonică la emisiunea lui Măruță.

De unde a luat virusul

Artista a ținut să precizeze că în spitale, situația este foarte delicată și nu mai sunt locuri, așa că le-a cerut oamenilor să aibă grijă de ei și să se protejeze, astfel încât să nu fie nevoiți să se interneze.

Artista crede că a luat virusul de la filmări sau de la un eveniment în care a interacționat cu fanii. Vedeta a spus că bănuiește că ar fi luat covid-19 la un eveniment unde a fost rugată să cânte.

„E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a spus solista Elena Merișoreanu.DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI