Când va fi adus în țară corpul lui Cornel Galeș. Cine se va ocupa de înmormântarea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș va fi înhumat lângă Ileana Ciuculete. Viviana se va ocupa de înmormântare

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș se află în acest moment într-o morgă din Spania, iar Viviana, partenera lui de viață, a plecat deja spre locație pentru a-l ridica. După ce va fi adus în România, acesta va fi înmormântat în Cimitirul Străulești din Capitală, lângă fosta lui soție, regretata interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș va fi înhumat lângă Ileana Ciuculete. Viviana se va ocupa de înmormântare

Cornel Galeș și-a pierdut viața, duminică, într-un accident rutier produs în Spania. Bărbatul se mai afla în mașină cu alte două persoane și nu purta centura de siguranță. Vestea că văduvul Ilenei Ciuculete a murit a fost dată de nașa lui de cununie, Doina Belu, iar ulterior a fost confirmată de Viviana, cea care i-a fost alături după ce fosta lui soție a murit, în anul 2017.

”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo”, a declarat Doina Belu.

Viviana, alături de Cornel Galeș

Vestea că văduvul Ilenei Ciuculete a murit i-a șocat pe cei care îl cunoșteau, mai ales că bărbatul părea că își trăiește viața din plin în Spania, acolo unde se stabilise cu Viviana.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș se află în acest moment într-o morgă din Spania. Viviana a plecat deja să îl ridice, iar zilele următoare va fi adus în România. Ea este cea care se va ocupa de pregătirile pentru înmormântare. Acesta va fi înhumat în Cimitirul Străulești din Capitală, lângă fosta lui soție, Ileana Ciuculete. Numele lui a fost deja gravat pe piatra de mormânt, dar nimeni nu se aștepta la tragedia care a avut loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI