Când și unde are loc nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Răsturnare de situație, cine îi cunună pe cei doi

de: Andrei Simion
12 07. 2024

Ianis Hagi și Elena Tănase se căsătoresc religios duminică, 14 iulie 2024, în ziua finalei de la Euro 2024. Nunta promite să fie fastuoasă și memorabilă, la care sunt așteptați 500 de invitați. Cine sunt nașii celor doi? Tradiția pe care o continuă fiul lui Gică Hagi pentru acest eveniment special.

Ianis Hagi și Elena Tănase fac nuntă cu 500 de invitați

Fiul lui Gică Hagi se cunună religios cu aleasa inimii lui, Elena Tănase, duminică, 14 iulie 2024. Inițial, Ianis Hagi și-a dorit ca nunta să aibă loc în orașul său natal, Constanța, dar s-a răzgândit. Prin urmare, evenimentul se va ține lângă București, la Palatul Știrbey din Buftea.

Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, la ora 15:00, iar petrecerea va începe la ora 19:00, la Palatul Știrbey.  Pentru nunta sa, Ianis Hagi ar scoate din buzunar peste 200.000 de euro!

Cine sunt Andreea și Costel Naciadis, nașii celor doi

Nașii lui Ianis și ai Elenei sunt Andreea și Costel Naciadis, persoane cunoscute în lumea afacerilor din Constanța. Bărbatul este fiul lui Tănase Naciadis, nimeni altul decât nașul lui Gheorghe Hagi, astfel continuându-se o tradiție de familie în cadrul acestui eveniment special.

Cununie civilă în prima zi de Crăciun

Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut cununia civilă chiar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2023. Petrecerea s-a ținut la Fratelli Studios și au avut 400 de invitați.

”Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, le-a mulțumit mirele invitaților săi.

În ziua cununiei, Elena a îmbrăcat o rochie roșie, iar Ianis a ales un costum elegant negru, accesorizat cu un trandafir roșu în piept. După ce au spus „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă, cei doi miri s-au îndreptat spre localul de lux din nordul Capitalei.

Pasul făcut de Ianis a fost motiv de bucurie pentru Gică Hagi. Încă de când a avut loc cererea în căsătorie la Paris, tatăl fotbalistului s-a declarat mulțumit de alegere:

”O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”.