Când revine Denise Rifai pe micile ecrane, de fapt. Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la Kanal D

de: Corina Oprea
29 08. 2023

Denise Rifai a dispărut de ceva timp de pe micile ecrane, după terminarea celui de-al treilea sezon din 40 de întrebări cu Denise Rifai, show-ul care a pus pe jar toată România. Vești bune, însă, pentru toți fanii prezentatoarei TV. Emisiunea revine pe micile ecrane cu un nou sezon, în doar câteva zile.

Denise Rifai, din nou pe micile ecrane

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, care se bucură de un succes fenomenal de când prezintă emisiunea ”40 de întrebări”. Este un concept special, pe care nu l-a mai abordat nimeni la noi în țară, care a reușit atragă o mulțime de oameni.

Ne-am putut bucura de trei sezoane până acum, iar acum urmează să înceapă și cel de-al patrulea. Ne vom putea bucura de noi episoade de începând de duminica viitoare, 10 septembrie.

Emisiunea va fi difuzată, ca şi până acum, în fiecare duminică, de la ora 22.00. Se păstrează pe deplin conceptul: Denise Rifai pune întrebări, iar invitații au la dispoziție două minute să răspundă. Prezentatoarea promite surprize mari și le mulțumește tuturor pentru sprijin.

„I-am obişnuit pe telespectatori cu o anumită ţinută a acestor interviuri, emisiunea este un produs media premium şi asta ne dorim să oferim în continuare şi în acest nou sezon.

Îi invit pe telespectatori să fie în continuare alături de noi, de asemenea, le mulţumesc pentru feedback-ul atât de frumos şi de încurajator, primit încă de la lansarea formatului.

Le mulţumesc şi invitatilor mei pentru încredere, pentru faptul că vin în faţa milioanelor de oameni pentru a-şi spune povestea şi a clarifica anumite lucruri care au ţinut primele pagini ale ziarelor”, a spus Denise Rifai, în comunicatul de presă transmis de Kanal D.

Ce face Denise Rifai înainte de fiecare emisiune

Denise Rifai este o adevărată specialistă, care face furori cu fiecare dintre aparițiile sale. Ori de câte ori o vedem la emisiune, este bine pregătită, are vorbele la ea și nu are deloc emoții. Ce o ajută, însă, este obiceiul ei de dinainte de fiecare ediție.

Denise a dezvăluit că niciodată nu le dezvăluie subiectele invitaților, deși aceștia încearcă să le afle. De altfel, jurnalista spune că mereu se pregătește înainte de a intra în emisiune și are nevoie de multă stăpânire de sine în fața invitaților.

Denise Rifai a precizat că mereu se pregătește înainte de a intra în emisiune și are nevoie de multă stăpânire de sine în fața invitaților. Totuși, niciunul nu o poate dovedi, pentru că știe multe despre ei și reușește să afle tot.

„Ai nevoie de foarte multă stăpânire de sine, ai nevoie să fii realmente foarte bine pregătit și să îi cunoști viața într-atât, încât să îți asumi acele întrebări”, a declarat vedeta TV.