Când începe un nou sezon Masterchef la Pro TV. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au făcut anunțul

de: Beatrice Dumitru
03 06. 2024

Mai sunt doar câteva luni până când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane, în rolul de jurați. PRO TV va difuza un nou sezon al emisiunii ”Masterchef”, iar cei trei chefi au făcut dezvăluiri inedite despre show-ul mult așteptat.

Când începe noul sezon ”Masterchef”

Cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au revenit la Masterchef, după mai bine de un deceniu în care nu au colaborat cu PRO TV. Postul din Pache Protopopescu va difuza sezonul cu numărul 9 al emisiunii culinare. Cei trei au jurizat concurenții în primele trei sezoane ale show-ului.

Dar când va începe Masterchef? Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane, în rolul de jurați începând cu această toamnă. Filmările pentru emisiune nu au început, iar cei care vor șă își arate calitățile de bucătari se pot înscrie la casting.

”Ne-a lipsit pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune după Master Chef și să devină un chef în industria pe care, să zicem, Cătălin a inventat-o”, a spus chef Florin Dumitrescu, într-un interviu pentru Andreea Esca.

Sorin Bontea, despre prima zi de filmare la ”Masterchef”

Cei trei chefi au vorbit despre noul sezon, iar Florin Dumitrescu a spus că totul este o surpriză și pentru ei, pentru că nici ei nu știu exact la ce să se aștepte. În plus, Sorin Bontea a mărturisit că va avea mari emoții în prima zi de filmare, deși este de ani buni în lumina reflectoarelor.

Simt că o iau de la început și nu știu ce se va întâmpla. Sincer, nu știu ce voi face, cum voi face, dar aștept cu nerăbdare, plin de emoție primii concurenți”, a mărturisit Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu a precizat că ei nu au mai lucrat de un an de zile și că acum vin cu forțe proaspete. Întrebat dacă o să fie răi cu concurenții, celebrul bucătar a spus că rămâne de văzut.

Cei trei chefi, în proces cu Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au plecat de la Antena 1, de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în toamna anului 2023 și au fost deschise procese în instanță de ambele părți.

Apoi, postul anunța într-un comunicat că se desparte de cei trei jurați, ”după refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Potrivit postului de televiziune, cei trei au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de șase luni, din aprilie-octombrie 2023.

Emisiunea ”Chefi la cuțite” a continuat cu sezonul 13, cu alți patru chefi: Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Alexandru Sautne și Richard Abou Zaki.