Când începe noul sezon din America Express. Veste proastă pentru fani, anunțul surpriză

Când începe noul sezon din America Express. Veste proastă pentru fani, anunțul surpriză
Cand incepe noul sezon din America Express. Veste proasta pentru fani, anuntul surpriza

9 perechi de vedete au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Aurului în America Express, show care va fi difuzat la Antena 1. Deși fanii reality show-ului așteptau cu sufletul la gură ca emisiunea să înceapă în toamnă, se pare că premiera va fi amânată. Când va debuta America Express pe micile ecrane.

Când va debuta America Express la Antena 1

Asia Express sezonul 5 s-a redenumit America Express și, deși formatul emisiunii s-a păstrat, de data aceasta, 9 cupluri de vedete vor porni într-o călătorie pe Drumul Aurului, cel al foștilor conquistadori. Ca de fiecare dată, vedetele vor fi nevoite să supraviețuiască doar cu un euro pe zi, găsind hrană și cazare.

Concurenții se vor întrece pe o rută de peste 7.000 de kilometri, care îi va purta în Mexic, Guatemala și Columbia, pe un parcurs plin de adrenalină și aventură. Cei 18 participanți vor lupta să supraviețuiască, să câștige marele premiu de 30.000 de euro pus la bătaie de Antena 1.

Deși fanii America Express se așteptau ca show-ul să debuteze în toamna lui 2022, însă, potrivit paginii oficiale de Instagram Viperele Vesele, emisiunea va începe în luna ianuarie a anului viitor.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută pe Instagram, administratorii contului de știri mondene au dezvăluit că America Express va putea fi urmărită pe micile ecrane, la începutul lui 2023.

„America Express va fi difuzată în ianuarie 2023. În toamnă, Antena 1 va începe difuzarea emisiunii Chefi la Cuțite sezonul 10 (n.b. – bună dimineața, PRO TV).

Pe același segment orar și tot din toamnă, PRO TV va difuza emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, realizată în parteneriat cu Acun Medya, în Republica Dominicană.”, este mesajul pe care cei de la Viperele Vesele l-au postat pe Instagram.

Cine sunt concurenții de la America Express

Pagina de Instagram Viperele Vesele se bucură de un succes imens în mediul online. Contul și-a câștigat notorietatea și popularitatea datorită informațiilor corecte și prompte pe care le-a oferit, întotdeauna, din culisele celor mai urmărite emisiuni de la Antena 1, Kanal D sau PRO TV.

Dintre acestea, amintim Survivor România, Casa Iubirii, Mireasa, Bravo, ai stil!, Puterea Dragostei, Splash! Vedete la apă și multe altele.

Antena 1 speră să dea lovitura cu noul sezon America Express. 9 perechi de vedete au acceptat provocarea de a participa la acest reality-show. Aceștia sunt:

  • Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Jean Gavril și Dinu
  • Bruja și Pufeh
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam și Mihaela Adam
  • Puya și Melinda