Când încep confruntările individuale la Survivor România 2022. Daniel Pavel tocmai a făcut anunțul

Când încep confruntările individuale la Survivor România 2022. Daniel Pavel tocmai a făcut anunțul
Cand incep confruntarile individuale la Survivor 2022

Răsturnare incredibilă de situație la Survivor România 2022. Prezentatorul Daniel Pavel tocmai a făcut anunțul pe care toți fanii emisiunii îl așteptau. Când vor începe confruntările individuale ale competiției din Republica Dominicană. Cine sunt cei opt concurenți rămași în lupta pentru marele premiu de 100 de mii de euro.

Cine sunt cei 8 concurenți care au rămas în competiția Survivor 2022

Survivor România 2022 se apropie cu pași rapizi de marea finală ce va avea loc marți, 31 mai, conform spuselor lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Mai mult de atât, după eliminarea lui TJ Miles din cadrul consiliului de marți, 17 mai, cel pe care participanții îl alintă domnul Dan i-a anunțat că se va da startul confruntărilor individuale.

Mai exact, Ionuț Popa, Ștefania Ștefan, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei opt concurenți care se vor lupta în jocurile individuale, pentru șansa de a câștiga marele premiu Survivor România 2022 în valoare de 100.000 de euro.

Prima confruntare va avea loc în ediția de duminică, 22 mai. În acest sezon, regulile concursului s-au schimbat. Daniel Pavel le-a explicat celor 8 supraviețuitori rămași în competiție cum se va desfășura următoarea etapă de la Survivor 2022.

„În această seară, în acest consiliu, vom deschide liniile de vot pentru fiecare dintre voi. Votul va fi activ până maine, 18 mai, orele 23.30. Fiecare va putea primi 20 de sms-uri de pe fiecare număr de telefon. E momentul să fiți alături de ei.

Care este mecanismul: în fiecare zi vom avea jocuri. La finele fiecărei zile, vom afla un campion care se salvează și va face o nominalizare.

Ceilalți merg la vot, urna va conține numele unui al doilea nominalizat. Si vom avea un eliminat. Acest moment va functiona până când veti rămâne 4 concurenți. Pentru eliminari, vom lua în calcul voturile publicului.”, a explicat Daniel Pavel la Survivor.

Cum îți poți vota concurenții preferați la Survivor România 2022

Daniel Pavel, gazda Survivor 2022, susține că telespectatorii pot trimite maximum 20 de sms-uri pe zi, de pe un singur număr de telefon, imediat după ce se va da START VOT. Fanii show-ului își vor putea vota favoriții în fiecare zi, după cum urmează:

  • Sms cu textul IONUT la 1264 – pentru Ionuț Popa
  • Sms cu textul ȘTEFANIA la 1264 – pentru Ștefania Ștefan
  • Sms cu textul OANA la 1264 – pentru Oana Ciocan
  • Sms cu textul ALEXANDRU – pentru Alexandru Nedelcu
  • Sms cu textul CHIRIAC – pentru Elena Chiriac
  • Sms cu textul BLAZE – pentru Blaze
  • Sms cu textul DELEA – pentru Alex Delea
  • Sms cu textul MARIAN – pentru Marian Drăgulescu