„Când ești gata, te aștept!”. Ce propunere a primit Erling Haaland de la cea mai frumoasă atletă din lume – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
24 08. 2023

Cea mai frumoasă atletă din lume își dorește să-l înfrunte pe Erling Haaland, după ce acum doi ani l-a lăsat fără suflu pe Mats Hummels, într-o cursă de 400 de metri. Alica Schmidt i-a lansat o provocare atacantului de la Manchester City, într-o conferință de presă la care au participat mai mulți jurnaliști norvegieni.

Cea mai frumoasă atletă din lume i-a transmis o provocare lui Erling Haaland

Cea mai frumoasă atletă din lume este una dintre vedetele Campionatului Mondial de Atletism de la Budapesta. Alica Schmidt are 24 de ani și este foarte cunoscută având 4,3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Jurnaliștii norvegieni au profitat de ocazie și când au întâlnit-o au întrebat-o dacă ar fi pregătit să-l înfrunte pe Erling Haaland, n condițiile în care atacantul lui Manchester City a „atins” în timpul meciurilor și antrenamentelor viteza de 36,2 km/h. Alica Schmidt concurează în cursele de 400 de metri și 200 de metri, iar în prima probă cel mai bun timp al său este 55 de secunde.

„Nu știu, poate. Cred că pe 400 de metri aș putea, da. La 200 de metri ar fi mai dificil. M-aș bucura să aibă loc cursa, eu sunt întotdeauna pregătită. Deci, Haaland, dacă ești gata de cursă, eu aș fi fericită, să vedem cine este mai rapid!”, a spus tânăra sportivă, conform The Sun.

Alica Schmidt l-a învins pe Mats Hummels

Alica Schmidt are deja o victorie în fața unui fotbalist. Acum doi ani l-a învins fără emoții pe Mats Hummels, fost coleg cu Erling Haaland. Campionul mondial a fost dispus să alerge pe distanța de 400 de metri, dar după aceea a regretat.

„A fost cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată! Sunt atât de bucuros că am ales fotbalul, e mult mai ușor ca atletismul”, a spus atunci Hummels.

Alica Schmidt își dorește să devină una dintre cele mai bune atlete din lume și să obțină cât mai multe victorii pentru echipa națională, iar marele său vis este să obțină o medalie la Jocurile Olimpice de anul viitor, programate la Paris.

Alica Schmidt a primit în anul 2017, în urma unui vot al cititorilor revistei Busted Coverage, titlul de cea mai sexy atletă din lume. Într-un interviu din The Sun a spus că pentru ea acest titlu nu înseamnă nimic pentru că este vorba de aprecieri subiective. Frumoasa atletă din Germania câștigă bani mulți din reclame și contracte de publicitate, iar publicul numeros, care o urmărește pe rețelele sociale, o ajută să semneze noi înțelegeri foarte bune din punct de vedere financiar.

Sursa Foto: Instagram