Când este cel mai bine să faci cumpărături la Lidl România. Nu vei fi deranjat de aglomerație

Când este cel mai bine să faci cumpărături la Lidl România. Nu vei fi deranjat de aglomerație
Când poți să faci cumpărăturile la Lidl

Mulți români abia așteaptă să meargă la Lidl și să pună mâna pe unele dintre cele mai incredibile oferte și produse, dar evită aglomerația. S-a aflat că toți cei care vor să își facă toate cumpărăturile în liniște pot să meargă între anumite ore în magazine și nu o să fie deranjați.

Când trebuie să mergi la Lidl, de fapt

Lidl vine cu oferte imbatabile, așa că nu mulți reușesc să stea departe de aceste magazine destinate cumpărăturilor. Totuși, aglomerația din magazine îi sperie pe foarte mulți oameni, însă aceștia au parte de o soluție genială. Abia acum s-a aflat secretul de care o să se bucure toată lumea!

Totul ține de zilele în care îți dorești să mergi la Lidl, dar și de ore. Mulți își doresc să înceapă ziua de luni cu forțe proaspete și să verifice dacă au mai apărut oferte în magazine. În cazul în care te regăsești în această categorie și vrei să îndulcești cea mai grea zi din săptămână, atunci trebuie să recurgi la un truc.

În zilele de luni, cumpărăturile pot să fie făcute între 8:00 și 11:00, înainte ca magazinele să se aglomereze. Între timp, dacă ajungi abia seara la Lidl, atunci poți să mergi începând cu 19:30 și să stai până la finalul programului pentru că o să ai parte de liniște, așa cum îți dorești!

Cum eviți aglomerația. Secretele s-au aflat

Între timp, în zilele de marți, cumpărăturile la Lidl pot să fie făcute între 8:00-11:00, 13:00-14:00, dar și începând cu 19:30. Programul se schimbă pentru zilele de miercuri, așa că poți să mergi în magazinele tale preferate între 8:00-11:00, 13:00-15:00, sau începând cu 19:30.

Niciodată nu a fost mai ușor să faci cumpărături în liniște! O să poți să achiziționezi orice îți dorești în acest fel, evitând aglomerația. Încearcă să ajungi la Lidl în zilele de joi în intervalul 8:00-12:00 sau după ora 19:30 pentru a putea analiza unele dintre cele mai bune oferte disponibile.

Tot ce trebuie să știi. O să îți faci cumpărăturile în liniște de acum încolo

De asemenea, în zilele de vineri este bine să mergi la cumpărături la Lidl în intervalul 8:00-11:00 sau de la 19:30. Programul liber din weekend vine cu anumite schimbări. Mai exact, în magazine este destul de liber în intervalul 8:00-10:00 și de la 19:30. O să poți să îți cumperi orice îți dorești fără să te grăbești!

Între timp, în zilele de duminică este bine să vânezi anumite produse după ora 15:00. O să observi că magazinele tale preferate nu o să fie aglomerate până când o să se termine programul, așa că te poți bucura de multă liniște în timp ce te asiguri că familia ta are parte de ce este mai bun!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI