Cameramanii de la Românii au talent au un salariu colosal. Câte mii de lei încasează lunar (exclusiv)

Cameramanii de la Românii au talent au un salariu colosal. Câte mii de lei încasează lunar (exclusiv)
Cati bani castiga pe luna un cameraman de la Romanii au talent

Operatorii de imagine ale celor mai populare showuri de divertisment din România au salarii impresionante. Câți bani câștigă un cameraman de la Românii au talent. Salariul este mic comparativ cu cel al colegilor de la Asia Express.

Ce salariu are un cameraman de la Românii au talent

Românii au talent este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare și îndrăgite emisiuni din România. Fiind un show de succes, cu audiențe impresionante, emisiunea de pe PRO TV investește un capital serios în realizarea proiectului de divertisment care ține milioane de români cu sufletul la gură, cu fiecare ediție difuzată.

Echipa de producție de la Românii au talent este una impresionantă, iar toți contribuie la succesul fulminant pe care show-ul îl are în România de 10 ani de zile.

„Peste 230. 1 director de imagine, 17 operatori, un regizor artistic, un regizor de montaj, 2 regizori de platou, 1 script supervisor. Plus echipa de lumini – 12 persoae + 5 la LED + 7 riggeri + 8-10 mașiniști + 25 oameni la CAR + 8 la sunet.

Mai avem colegi la întreținere și aprovizionare, catering, cleaning, pompieri și ambulanță, casting, producție, creație, costume, balet, muzică, efecte speciale.”, au declarat oameni din echipa de producție a show-ului Românii au talent, exclusiv pentru Libertatea.

Salariile cameramanilor de la PRO TV sunt mai mult decât satisfăcătoare. Potrivit jurnaliștilor de la Impact, un operator de imagine de la Românii au talent încasează lunar un salariu de 8000 de lei, venituri mai mari decât colegii lor de la Televiziunea Română, care ar primi 5000 de lei lunar.

Cameramanii de la Asia Express câștigă 5000 de euro

Operatorii de imagine de la Românii au talent nu sunt singurii care se bucură de un salariu mare în televiziunea autohtonă. De departe, cel mai bine plătiți par a fi cameramanii de la Asia Express.

În cadrul show-ului de la Antena 1, fiecare echipă lucrează cu un reporter și propriul lor cameraman, care sunt alături de ei 24 de ore din 24, pentru a surprinde cele mai inedite detalii și a parcurge, împreună cu participanții, probele pentru amuletă, imunitate și cursa pentru ultima șansă.

Potrivit surselor Playtech, condițiile extreme prin care trec aceștia odată cu echipele de concurenți care trec prin cele mai grele probe pe continentul asiatic merită osteneală, întrucât cameramanii câștigă 5000 de euro pe lună pentru a imortaliza fiecare moment difuzat la Asia Express.

Cameramanii din Asia Express, la fel ca și participanții, dau dovadă de o condiție fizică de invidiat, fiind nevoiți să parcurgă zeci poate chiar sute de kilometri într-o zi, alături de echipa pe care o filmează timp de 10 sau 12 ore pe zi, având în vedere faptul că aparatura, respectiv camera de luat vedere, cântărește peste 10 kilograme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI