Cameră de hotel, devastată de turiști la Slănic. Ce au găsit menajerele după ce au părăsit locația

de: Bișinicu Andreea
09 01. 2022

Imagini debusolante din interiorul unei camere de hotel de la Slănic Moldova. Încăperea a fost devastată de turiști, iar menajerele au fost șocate de dezastrul pe care l-au găsit, după ce făptașii au părăsit unitatea de cazare. Ce fotografii au postat administratorii hotelului, în mediul online. Toți au rămas uimiți de felul în care arăta camera vandalizată.

Câțiva turiști au distrus o cameră de hotel din Slănic Moldova

Situație incredibilă într-o unitate de cazare din Slănic Moldova. Un grup de turiști a vandalizat o cameră de hotelul Dobru, lăsând mizerie, dezordine și haos în urma lor. Menajerele și-au făcut cruce, atunci când văzut dezastrul pe care tinerii l-au făcut în incinta hotelului.

Administratorii unității de cazare au făcut câteva fotografii scandaloase, pe care le-au distribuit, ulterior, pe pagina lor oficială de Facebook. Pozele s-au viralizat, iar internauții au rămas fără cuvinte, când au văzut în ce stadiu era camera în care au fost cazați vandalii.

„Turist în România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele…

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în „aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor.

Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!”, au spus reprezentanții hotelului Dobru, în postarea de pe Facebook.

„Le-am spus că o să apelez la Poliţie!”

Managerul hotelului din Slănic Moldova a fost deranjat de faptul că unul dintre tinerii vandali a deveni recalcitrant atunci când patronul unității de cazare i-a cerut să achite contravaloarea televizorului spart. Tinerii și-au achitat datoriile, atunci când proprietarul i-a amenințat cu chemarea Poliției.

„I-am întrebat ce s-a întâmplat, cum a ajuns camera în situaţia aceea. Erau foarte miraţi, ca şi cum nu ar fi fost ei acolo. I-am rugat să mă însoţească, am mers în cameră. Din acel moment nu au mai scos un cuvânt de dezastrul care era acolo. I-am tot întrebat ce s-a întâmplat cu televizorul, am părăsit camera, ne-am întors în recepţie, i-am rugat să aştepte ca să evaluăm daunele.

Le-am cerut contravaloarea televizorului spart. Unul dintre ei era mai recalcitrant şi refuzase iniţial, pe motiv că nu au suma pe care le-a cerut. Le-am spus că o să apelez la Poliţie şi ne-au achitat, au plecat, deci nu a mai fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.”, a declarat managerul hotelului la Antena 3.

Acesta nu este singurul incident petrecut în România în 2022. De Revelion, câțiva tineri au vandalizat o vilă din București.