Călin Geambașu, mesaj dur după moartea lui Arșinel. „S-a legat cu lanțuri de poziție pozând în victima sistemului”

Călin Geambașu, mesaj dur după moartea lui Arșinel. „S-a legat cu lanțuri de poziție pozând în victima sistemului”
Calin Geambasu, mesaj dur despre Alexandru Arsinel

Călin Geambașu, mesaj dur după moartea lui Alexandru Arșinel, vizavi de faptul că regretatul actor ar mai fi vrut să fie director la Teatrul Constantin Tănse și la 80 de ani, în loc să stea să se bucure de pensie și de nepoți. Călin Geambașu spune că Alexandru Arșinel a ținut cu dinții de scaunul de director, pozând în ceea ce nu era.

Ce mesaj a transmis Călin Geambașu despre moartea lui Alexndru Arșinel. „Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc”

Călin Geambașu a reacționat în urma veștii morții actorului Alexandru Arșinel printr-un mesaj dur. Cântărețul spune că marele actor nu trebuia să țină de scaunul de director al Teatrului Constantin Tănase, ținând cont de vârsta pe care acesta o avea. Acest lucru i-ar fi răpit momente frumoase din viață, de care marele actor ar fi trebuit să se bucure.

„Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore…

La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă…

Lupta cu Primăria l-a afectat pe actor

Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în victima sistemului la peste 80 de ani… Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…

Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!”, a scris Călin Geambașu pe pagina personală de Facebook.

Nicușor Dan, despre neprelungirea contractului lui Alexandru Arșinel

Contractul ca director adjunct al teatrului Constantin Tănase al lui Alexandru Arșinel nu a mai fost prelungit de Primăria Capitalei, iar anunțul a fost făcut de primarul Nicușor Dan.

„Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs. Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, anunța Nicușor Dan la începutul acestui an.

Regretatul actor Alexandru Arșinel a decedat joi, 29 septembrie, la vârsat de 83 de ani, în spital.