24 sept. 2021 | 17:44

Călător, bătut fără milă de controlorii din Timișoara. Martorii au filmat, nu au intervenit deloc VIDEO

News
Călător, bătut fără milă de controlorii din Timișoara. Martorii au filmat, nu au intervenit deloc VIDEO
Un călător din Timișoara a fost bătut de controlori - Imagini VIDEO

Scene șocante au fost filmate într-o stație de autobuz din Timișoara. Un călător a fost prins fără bilet, iar mai apoi a fost luat la bătaie de controlori.

Călător fără bilet, bătut de controlori

Scenele șocante au fost surprinse de un al călător, într-o stație de autobuz din Timișoara. Controlorii au efectuat controalele normale și l-au găsit pe un călător fără bilet. Pe lângă amendă, acesta a fost luat la bătaie de controlori.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit repede virale. Pe acestea se poate vedea cum unul dintre controlori sare la gâtul bărbatului și îl trântește la pământ. Cearta continuă timp de mai multe minute, momente în care angajatul companiei de transport continuă să-l alerge și să-l trântească la pământ pe bărbat.

Alături de victimă era o femeie. Între timp, aceasta a cerut ajutorul martorilor, însă nu a intervenit nimeni pentru a-l ajuta pe bărbatul agresat. Cei doi angajați s-au ales, într-un final, cu dosar penal.

La data de 18 mai a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Șagului din municipiul Timișoara ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că doi angajați ai unei societăți de transport public in comun din municipiu ar fi agresat alți doi călători.

Persoanele au fost conduse la sediul secției de poliție pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, în care se fac cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Persoana vătămată evită să vină la audieri, motiv pentru care cercetările sunt încă în derulare.

Unul dintre controlori a fost dat afară

Potrivit superiorilor celor doi controlori, unul dintre ei a fost deja dat afară. Cei doi pasageri au fost coborâți din autobuz în prima stație, după ce s-a aflat că nu plătiseră călătoria. Femeia a încercat să filmeze totul, însă controlorul îi lovește mâna în care ținea telefonul. Celălalt angajat îl pune pe bărbat la pământ și îl lovește.

Pe de cealaltă parte, unul dintre controlori prezintă o variantă total diferită a întâmplării. Acesta spune că, cel prins fără bilet este un cunoscut hoț de buzunare. Acesta a devenit agresiv după ce a a fost coborât din autobuz, a scos un cuțit și l-a rănit pe unul dintre controlori.

Angajatul STPT mai spune că Poliția nu face nimic și că ei nu se pot apăra, deoarece înregistrările de pe camerele de supraveghere din autobuz au fost șterse.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro