Cal găsit de polițiști într-un apartament din Satu Mare. Ce avea de gând să facă proprietarul. VIDEO

Cal găsit de polițiști într-un apartament din Satu Mare. Ce avea de gând să facă proprietarul. VIDEO
Cal găsit de polițiștii din Satu Mare într-un apartament. Ce avea de gând să facă proprietarul?

Descoperire neașteptată într-o garsonieră din Satu Mare. Vecinii au sesizat organele de poliție cu privire la o petrecere extrem de zgomotoasă. Ajunși la fața locului, polițiștii au dat de…un cal.

Cal găsit într-o garsonieră din Satu Mare

Vecinii, supărați de zgomotul care provenea de la o petrecere dintr-o garsonieră apropiată, au chemat poliția. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în bucătăria locuinței, oamenii legii să găsească un cal. Totul s-a petrecut în Satu Mare, la etajul 4 al unui bloc. Sergiu Blaga, directorul adjunct al Poliției Locale Satu Mare, a declarat, în cursul zilei de joi, pentru un corespondent Mediafax, că polițiștii au fost chemați în seara de miercuri spre joi.

Aceștia au fost rugați să intervină la o locuință de unde se auzea muzica la volum maxim. „Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniștii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea orașului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a spus Blaga.

Politia Locala Satu Mare

Polițiștii locali din Satu Mare au descoperit într-un apartament de pe str. Arinului….un cal! Proprietarul animalului, Lucian D., a fost sancționat contravențional, calul fiind dus la o rudenie a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare.

Publicată de Politia Locala Satu Mare pe Miercuri, 19 iunie 2019

Haz de necaz: „Foaie verde busuioc, paște calul într-un bloc”

Românului îi place să facă haz de necaz, așa că, la vederea imaginilor video devenite virale, au început să glumească în privința situației de neimaginat. ” Foaie verde busuioc/ Paște calul într-un bloc,/Paște calul lui Gheorghiță/Mândru ca o garofiță ?”, au fost versurile compuse de un internaut.

În timp ce alții își puneau mintea la contribuție pentru a face cât mai multe „dume”, cei din tabăra adversă se temeau pentru siguranța animalului, care a trebuit să urce și să coboare 4 etaje, într-un loc destul de strâmt. Din păcate, de-a lungul anilor s-au mai regăsit câteva cazuri asemănătoare în care diverși cetățeni alegeau să aducă în locuințele lor animale care nu-și aveau locul altundeva decât într-o curte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI