Cadourile pe care nu e bine să le oferi de Sfântul Nicolae. Aduc lacrimi și tristețe

Cadourile pe care nu e bine să le oferi de Sfântul Nicolae. Aduc lacrimi și tristețe
Ai grija sa nu le aduci oamenilor asa ceva niciodata

Moș Nicolae se apropie cu pași repezi, iar de această sărbătoare se obișnuiește să se dăruiască și să se primească cadouri. Este prima sărbătoare din luna decembrie și cu toate că mulți oferă și primesc tot felul de cadouri, există câteva daruri pe care nu e bine să le faci, pentru că se spune că aduc ghinion, prevestesc lacrimi și tristețe. Ghetuțele așteaptă lustruite la ușă ca Moș Nicolae să le umple cu cadouri, în special dulciuri pentru cei mici, iar cei mari care nu au fost cuminți vor primi o nuia, conform legendei.

Aceste cadouri aduc ghinion

Dacă vrei să oferi cadouri de Moș Nicolae, ai mare atenție la aceste lucruri, pentru că ele nu sunt deloc de bun augur și nu vor aduce bucurie, ci dimpotrivă, prevestesc lacrimi și tristețe.

Mai exact, unele piese de îmbrăcăminte trebuie ocolite când vine vorba despre cadourile pe care le faci de Sfântul Nicolae, fie că sunt cadouri pentru sărbătoriții pe care îi cheamă în acest fel sau pur și simplu cu ocazia primei sărbători din decembrie.

Superstițiile spun că nu e bine să oferi femeilor produse de machiaj sau bijuterii, pentru că acestea aduc ghinion.

Mai mult, despre articolele vestimentare se spune că nu e bine să faci cadou cravate sau fulare, pentru că ele înseamnă că vor atrage ghinion asupra persoanei respective. La fel, nu e bine să faci cadou mărgele.

Ce să nu dăruiești niciodată de Moș Nicolae

Nu face cad pușculițe, portofele sau valize goale. Toate acestea trebuie oferite cu ceva în ele, pentru că altfel vor aduce sărăcie celui căruia i le faci cadou. Pune o bancnotă sau ceva de valoare în pușculiță, portofel sau valiză.

De asemenea, ar trebui să eviți să faci cadou batiste sau oglinzi de Sfântul Nicolae.

Moș Nicolae vine în seara de 5 decembrie spre 6 și lasă dulciuri și hăinuțe copiilor. Sfântul Nicolae și-a pierdut ambii părinți din cauza bolii, iar de când era mic și-a dedicat viața oamenilor săraci și bolnavi, dăruindu-le mâncare sau lucruri.

Sfântul Nicolae a salvat multe popoare de la foamete și se spune că este protectorul marinalor, salvându-i prin rugăciunile sale.

Și tinerii sunt protejați de Sfântul Nicolae. De altfel, cei care nu au avut un comportament bun, vor primi în ghetuțe o nuielușă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI