Cadouri de Moş Nicolae pentru copii. Cele mai inspirate alegeri

Cadouri de Moş Nicolae pentru copii. Cele mai inspirate alegeri
Cadouri fantastice pentru Moș Nicolae

Luna cadourile este așteptată cu mare interes de toată lumea, dar în special de cei mici care se străduiesc tot anul să fie mai cuminți. Dacă nu ai inspirație, ai mai jos câteva opțiuni de cadouri pe care micuții tăi cu siguranță le vor adora. Ce ai putea să le cumperi copiilor de Moș Nicolae?

Cadouri de Moș Nicolae: ce să le iei copiilor?

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar agitația mare din casele tuturor deja a început. Gospodinele își pregătesc rețetele pentru mesele întinse de sărbători, invitații așteaptă cu mare drag să treacă pragul casei celor dragi, iar micuții stau cu inima strânsă să vadă ce le-a pregătit moșul.

Copiii se străduiesc să fie cât mai cuminți pe parcursul anului tocmai ca Moș Nicolae și Moș Crăciun să îi răsplătească. Părinții sunt cei care rămân cu grija banilor pe care îi cheltuie ca să le facă bucurii și anul acesta puternic lovit de pandemie.

Cu toate astea, chiar dacă ai în minte un buget mai mic tot poți să îi pui ceva în ghetuțe copilului tău. Există opțiuni mai ieftine pentru cadouri și astfel împaci pe toată lumea. Tu nu depășești sumele propuse, iar nici copilul tău nu va suferi că nu are ce și-a dorit de sărbători.

Ce variante ai?

Cărțile sunt o bună alegere pentru copii pentru că plăcerea pentru citit se educă încă de foarte devreme. Poți să le iei cărți de colorat sau enciclopedii care să le arate mai bine lumea. Dacă simți că micuțul tău este foarte activ și are dorința de a pune lucrurile cap la cap, un puzzle este o variantă bună de cadou.

De asemenea, ai putea să te implici și tu și în modul acesta petreceți mai mult timp împreună. Nu trebuie uitate nici jocurile interactive care cu siguranță sunt foarte apreciate. Modalitatea în care învață lucruri noi trebuie să fie distractivă pentru cei mici pentru că le poți pierde rapid atenția și interestul.

Carte „1000 de cuvinte în limba engleză‟, Colecţia Usborne Books
Preţ: 63 lei, Editura Univers Enciclopedic, 48 pagini

Carte „Fetiţa care iubea renii‟, de Holly Webb
Preţ: 24,90 lei, Editura Litera, Colecţia Prima mea lectură, 192 pagini

Puzzle 3D Catedrala Sfântului Vasile
Preţ: 29,00 lei, Nicoro Toys

Puzzle din lemn cu fructe de tăiat
Preţ: 34 lei, Picodino

Calendar magnetic vremea, limba română, 42x45x2 cm
Preţ: 92 lei, Educlass

Jocul Magazinelor „Socoteşte şi cheltuieşte‟
Preţ: 49,99 lei, Noriel

Joc „Corpul uman‟, Micul Artist
Preţ: 34,99 lei, Noriel, 24 lecţii

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI