28 sept. 2021 | 17:31

Cadoul pe care Andreea Marin i l-a făcut lui Teo Trandafir: ‘Surprize, surprize’

Monden
Cadoul pe care Andreea Marin i l-a făcut lui Teo Trandafir: ‘Surprize, surprize’
Cadoul pe care Andreea Marin i l-a făcut lui Teo Trandafir

Andreea Marin a venit azi în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, marcând prima ieșire publică de când s-a vindecat de coronavirus. Andreea Marin a vorbit despre experiența covid-ului, dat a recreat și un moment demn de celebra ei emisiune, ”Surprize-Surprize”, făcându-i un cadou special lui Teo Trandafir, în direct.

Andreea Marin, prima apariție după ce s-a vindecat de coronavirus

Andreea Marin a spus cum se simte acum și cum a fost perioada de boală.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi.

Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A  avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult”, a spus Andreea Marin, care ține să precizeze că atunci când trece prin greutăți caută să se echilibreze și să nu intre în panică.

Andreea Marin a vorbit și despre imaginile postate de ea pe Instagram cât timp s-a aflat în izolare, imagini de colecție, cu oameni dragi ei care nu mai sunt în viață.

”Sigur ca nu putem trăi zen tot timpul, dar putem sa ne antrenam mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita. Eu am o ladă cu fotografii, cu scrisori de la părinți, de la bunici, care nu mai sunt, lucruri dragi mie. Tatăl meu seamana cu tine, Teo: mereu cu zâmbetul pe buze, seamănă felul tău de a fi cu el, acum că el nu mai este, scrisorile lui către mine pline de umor, imaginile alb-negru au un parfum aparte. ”

Andreea Marin, ”surprize-surprize” pentru Teo Trandafir

Înainte de finalul interviului însă, Andreea Marin a ținut să îi ofere un cadou special lui Teo Trandafir, recreând parcă un moment marca ”Surprize-Surprize”.

”Și acum, Teo, Surprize-Surprize pentru tine”, a zis Andreea Marin care i-a înmânat un talisman foarte special, ce folosește o tehnică inovatoare și cu ajutorul căreia Teo Trandafir a putut să vadă imagini cu ea și cu fiica ei, ca parte din supriza Andreei Marin pentru ea.

Teo Trandafir s-a bucurat enorm de surpriza pe care i-a făcut-o Andreea Marin, declarând că puține persoane i-au oferit daruri atât de speciale:

”Mulțumesc, foarte rar mi s-a întâmplat să primesc un cadou drăguț”, a zis și Teo Trandafir.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro