Cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea. Ce conditie i-a pus EXCLUSIV

Cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea. Ce conditie i-a pus EXCLUSIV
Andreea Bălan, cadou special pentru George Burcea. Ce condiție i-a pus cântăreața?

Deși se află în proces de divorț și-n plin scandal cu fostul soț, Andreea Bălan i-a lăsat fetițele să petreacă împreună, de ziua acestuia de naștere, deși nu avea nicio obligație, până la decizia finală a instanței. Artista i-a cerut doar să nu mai ducă fetele în locuința iubitei actorului.

Andreea Bălan, cadou pentru George Burcea: condiția pusă de vedetă

George Burcea a împlinit sâmbătă 34 de ani, iar acesta și-a aniversat ziua de naștere alături de fiicele sale pe care le are cu Andreea Bălan, Ella și Clara. Actorul și-a scos micuțele la un restaurant de lux din Capitală, cu acordul artistei, care nu a ezitat nicio clipă să nu lase fetele cu tatăl lor, într-un astfel de moment. Artista i-a cerut însă fostului soț să nu-și ducă fiicele în locuința Vivianei Spossub, actuala iubită a acestuia.

„Andreea vrea ca fiicele sale să nu simtă absența tatălui, să fie apropiate de ambii părinți. Ea nu este însă de acord ca George să nu respecte legea. S-a făcut o anchetă socială atât la Andreea, cât și la George, iar fiicele sale doar acolo pot sta. Le-a lăsat să petreacă toată ziua cu el, dar cu această condiție”, ne-a spus o persoană apropiată vedetei.

„Au dormit patru în pat”

De altfel, la dosarul din procesul de divorț dintr cei doi soți, care urmează a se pronunța, este depusă și o mărturie a Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan, potrivit căreia aceasta declară că nu s-a odihnit suficient de bine atunci când a dormit cu tatăl său.

„Andreea nu și-a mai lăsat fiicele să rămână peste noapte la el după ce acesta a instigat la violență și după ce a aflat că cele două fiice au dormit cu încă două persoane într-un pat de două locuri, mai precis cu tatăl lor și iubita acestuia. În schimb, ea i-a pemis să-și ia fiicele la el doar în timpul zilei”, ne-a mai spus sursa citată.

Are de plătit, retroactiv, o pensie alimentară de 15.000 de euro

Până în prezent, George Burcea nu ar fi plătit niciun leu fiicelor sale, nefiind însă obligat să fac acest lucru până la sentința definitivă a instanței, așa ccum nici Andreea nu este obligată să-i lase fetele.

Odată însă ce aceasta se va pronunța, actorul va trebui să achite, retroactiv, nu mai puțin de 15.000 ce euro, în caz contrar riscând un nou dosar. Artista a fost cea care a suportat, până acum, toate chetuielile cu grădinița și creșterea celor două fiice ale cuplului.

În prezent, George Burcea, acuzat totodată și de instigare la violență, este încă cercetat penal, după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor, dosarul judecându-se la Buftea, acolo unde a fost pe rol și procesul de divorț cu Andreea Bălan.

Așteaptă ca instanța să se pronunțe cât mai repede

La rându-i, fostul soț al Andreei Bălan își dorește foarte mult să se încheie cât mai repede toată situația neplăcută cu divorțul și să nu mai existe discuții din cauza custodiei celor două fetițe, Ella Maya, cea care va împlini în toamnă șase ani, și Clara Maria, de aproape trei anișori.

El este conștient că are foarte puține șanse ca instanța să-i dea copiii sub îngrijire, dar își dorește foarte mult să poată petrece săptămânal un timp cu fetele sale, potrivit sentinței judecătorești.

„George nu regretă nici un moment ceea ce s-a petrecut între el și Andreea. Dimpotrivă, aș spune! Cred că uneori se mai hrănește cu momentele frumoase consumate între ei, chiar dacă între timp și-au aruncat multe vorbe grele!

Uneori nu-și explică nici el întorsătura pe care au luat-o lucrurile între ei doi și deși s-au aruncat multe acuzații între ei, ridicându-se un zid din ce în ce mai înalt, parcă, George o tratează pe Andreea drept mama copiilor săi, de dragul cărora ar fi chiar dispus să ajungă la un divorț amiabil, dacă și cealaltă parte ar fi de acord”, au declarat pentru playtech.ro surse din anturajul familiei actorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI