Cadoul incredibil primit de Bianca Drăgușanu din partea lui Gabi Bădălău. Suma uriașă pe care a cheltuit-o afaceristul la shopping EXCLUSIV

Cadoul incredibil primit de Bianca Drăgușanu din partea lui Gabi Bădălău. Suma uriașă pe care a cheltuit-o afaceristul la shopping EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu, răsfățată de Bădălău. Ce cadou i-a luat blondinei?

Gabi Bădălău și-a spălat păcatele față de Bianca Drăgușanu cu o sesiune de cumpărături la Milano: „Au cheltuit 20 de mii de euro” Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut un weekend de vis la Milano, Italia, de unde au venit încărcați cu bagaje în valoare de 20 de mii de euro. Playtech are toate detaliile escapadei celor doi amorezi.

Bianca Drăgușanu, cadou impresionant de la Gabi Bădălău

Diva showbiz-ului românesc și milionarul s-au iubit cu patos la final de săptămână, chiar înainte ca fiul fostului ministru al Economiei să plece într-un sejur de vis, în Dubai, cu familia Bădălău și cei doi copii ai săi.

După marea împăcare de la Capatos, unde Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au făcut pace în direct, afaceristul a vrut să-și spele păcatele față de divă, ducând-o într-un city-break în capitala Modei din Italia.

Plecarea a survenit și pentru că Bădălău pleacă pentru mai bine de o săptămână în Emirate cu familia, însă nu a putut să o lase pe Bianca nesatisfăcută, lipsind atâtea zile de lângă ea.

Gabi Bădălău, generos cu Bianca Drăgușanu, la Milano

Așadar, Playtech a aflat că cei doi îndrăgostiți au petrecut clipe memorabile la Milano, unde și-au cumpărat mai multe haine și bijuterii de lux. Sursele noastre au dezvăluit că Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu la un hotel de cinci stele și i-a făcut toate plăcerile …materiale.

„El și ea își spun soțul meu, soția mea. Toată lumea știe că ea e nevasta lui. Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza de la nuntă cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor.

Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri.”, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru Playtech.ro.

Vezi Galeria Foto

Cei doi sunt în culmea fericirii

Noi publicăm și primele fotografii cu cei doi îndrăgostiți din Milano, unde apar sărutându-se, îmbrățișați și mai fericiți ca oricând. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut prin multe scandaluri și despărțiți, iar relația celor doi pare să fie trasă la indigo cu cea pe care blonda a avut-o cu Alex Bodi.

Chiar în luna cadourilor, în preajma sărbătorilor de iarnă, ceoi doi îndrăgostiți fac un an de relație de iubire. Chiar dacă cei din jur nu le-au dat vreo șansă, iată că au ajuns să se iubească și, mai mult, doresc să ajungă și în fața altarului, să devină o familie.

Relația cu Gabi Bădălău a venit ca o mană cerească pentru Bianca Drăgușanu, care suferea după despărțirea de Alex Bodi, care la câteva zile după ce s-a despărțit de blondă a venit în țară cu Daria Radionova. La nici două luni de la nefericitul eveniment, în viața divei a apărut Bădălău, care a cucerit-o cu afecțiunea și dragostea cu care a copleșit-o luni la rând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI