Cadoul de sute de mii de lire sterline pe care Regina Elisabeta l-a oferit soţilor Meghan şi Harry. De ce nu au fost cei doi mulţumiţi

Cadoul de sute de mii de lire sterline pe care Regina Elisabeta l-a oferit soţilor Meghan şi Harry. De ce nu au fost cei doi mulţumiţi
Ducii de Sussex, nemulțumiți de un cadou scump primit de la Regina Elisabeta. 100th Anniversary of the Royal Air Force, London, UK - 10 Jul 2018,Image: 493711325, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a le-a oferit ducilor de Sussex un cadou în valoare de câteva sute de mii de lire sterline. Puțini britanici știau de acest dar prețios din partea regretatei suverane. Meghan Markle și Prințul Harry se pare că nu ar fi fost mulțumiți de cadoul costisitor. Despre ce este vorba și ce nu le-a plăcut ducilor? Familia Regală a Marii Britanii au rămas fără cuvinte când au auzit asta.

Ducii de Sussex, nemulțumiți de un cadou primit de la Regina Elisabeta: darul a costat sute de mii de lire sterline

Unii britanici nu văd cu ochi buni cuplul format din Meghan Markle și Prințul Harry. Mulți dintre ei susțin că fosta actriță l-a îndepărtat pe fiul cel mic al Regelui de Familia Regală a Marii Britanii și că tot ea controlează prea mult relația de cuplu.

Majoritatea oamenilor nu au fost de acord cu povestea lor de iubire, dar cu toate astea Regina Elisabeta a fost alături de nepotul său pe cât de mult a putut. Acesta le-a oferit ducilor de Sussex chiar și un cadou costisitor în urmă cu ceva timp. Mai exact, regretata suverană le-a dăruit după nuntă Frogmore Cottage.

Locuința impresionantă ar fi mulțumit pe oricine, dar nu și pe ei, au susținut atunci surse apropiate de Casa Regală. Concret, ei își doreau să obțină o suită de apartamente în Castelul Windsor, nu această casă.

Iată că recent Harry și Meghan au reînnoit recent contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage, dotat cu cinci dormitoare, acolo unde vor fi cazați la vizitele în Marea Britanie.

Părinții Reginei și-au petrecut acolo luna de miere

Ducii de Sussex sunt nevoiți să plătească din venituri proprii costurile pe timpul șederii pentru că nimic nu mai este finanțat din banii publici de când au decis să nu mai facă parte din Casa Regală a Marii Britanii.

Casa dăruită de Regina Elisabeta a II-a a suferit renovări masive pentru a ajunge la forma actuală. Locuința s-a născut prin transformarea a cinci proprietăți într-un singur conac.

Acesta a fost una din reședințele legale din 1972 și a fost construită în jurul anului 1680. Părinții Reginei au petrecut chiar acolo o parte din luna de miere în anul 1923.

Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc acum într-un conac uriaș din California, Statele Unite ale Americii. Casa lor este supravegheată 24 de ore din 24 de paznici, iar cartierul în care stau este unul exclusivist. Casa are 9 dormitoare, 16 băi, o ceainărie și un loc de joacă privat.

De asemenea, ducii se bucură și de o bibliotecă, un birou, un centru spa cu saună uscată și umedă, o sală de cinema, o sală de jocuri, o cramă și un garaj pentru cinci mașini.